|
Klobásy se nedaří, 18.6.2011 Souhlasím s vámi.já tedy dříví nikdy nemáčel, ani nepoužíval piliny, protože jsem neudil studeným kouřem.Žádný komín jsem nikdy neměl.Kouř šel vždy škvírama v horní dřevěné desce.Prvních dvacet let jsem měl zděnou, náhon vždy metr.Nechápu jak někdo... celý příspěvek > |
 |
Oleo mac 740, 28.5.2011 Já tam leju naturál a do litru dávám 2 cl/2%/malého panáka.Radku B.prosím vás, co nám nabízel rom na stavbě když vyndal z auta motorovou pilu Stihl?Byla nová a měla kryt řetězu z takového divného plastu.Takový zrnitý povrch.Dělají se taky plagiáty... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaký vertikutátor, 30.4.2011 Tomu patriotismu nerozumím.Proč by se ETA nemohla dělat v Číně. |
 |
Douzeni koupeneho uzeneho, 24.4.2011 Pokud se někdo zajímal o uzení například za dob socializmu, kdy se hodně zabíjelo, měl udírnu zděnou, později dřevěnou nebo jinou, dělal klobásy, které se mu povedly, pochcaly a pod.tak je mu dnes přes padesát -šedesát let.Tak to je podobné na mě.V... celý příspěvek > |
 |
Srovnání pozemku s MS19 - jak na to?, 23.4.2011 Ani časem se to nemusíte naučit.Vždy to je premiera.Jednou je sucho jednou mokro, jinak se orá po bramborách a jinak po jahodách.Dobré by bylo, aby vám dal někdo rozumy.Přicházet na některé věci sám, může trvat hodně let.V každém případě to je... celý příspěvek > |
 |
Jaký drtič větví, 19.4.2011 Dobrý den pane Jardo.Seká to dobře, už bych s tím nic nedělal.Já mám ten opravený viz ty fotky.Je tam vidět i opravený a nabroušený válec.Taky když je slabá větvička tak vyleze hadice.jinak na mulčování, na cestičkynebo do kompostu je to bezvadné. |
 |
Jaký drtič větví, 14.4.2011  Tak jsem složil drtič ATIKA zpět po opravě.Maká dobře |
 |
Jaký drtič větví, 9.4.2011 Hlavně když to maká? No ono to hlavně nemaká.To jsem vyhodil před lety.Když už budu dělat randál, tak by to mělo mít účel. |
 |
Jaký drtič větví, 8.4.2011  To by v žádném servisu nedělali.Nejen ty pouzdra koleček, které jsou na každý kolík označené, ale třeba ta fréza házela 2mm.Musel to stočít i s tím šestihranem, navařít a znovu udělat šestihran.Zmetek z výroby.Tak mi tam dal Míra nové valivé ložisko... celý příspěvek > |
 |
Jaký drtič větví, 8.4.2011  Tak mi kamarád Míra dokončuje GO výše zničeného štěpkovače |
 |
|
 |
Jaký vertikutátor, 26.3.2011 Jedenkrát ročně je málo, ale s tím půjčováním máte pravdu.I těch 2x300 bych za rok dal, kdyby mi někdo před 4 roky radil abych si ho nekupoval, raději půjčil.Nejen že to je ležák a musíte to opatrovat ten i když bezporuchový stroj.No co by se na něm... celý příspěvek > |
 |
Fréza Fortschritt, 26.3.2011  Ten stahovák mi půjčil můj známý, který opravuje jako koníčka Malé motorky -Simson atd.Pane já mám tu nevýhodu, že si nepamatuju postupy.Jednou ten hudebník Petr Hapka říkal, že má fotografickou paměť.Rozebere motorku do šroubku a ví kam co přijde.Já... celý příspěvek > |
 |
Fréza Fortschritt, 23.3.2011 Protože nemáte ani např stahovák, znalosti za což se nemusíte stydět, tak si to nechte udělat.Jak vám může někdo napsat o jakou poruchu jde.Zapalování, palivo pak ty simeringy(gufera),to je těžké. |
 |
Fréza Fortschritt, 17.3.2011 Takže strčil jste do fajfky prst a zastartoval.Žádnou ránu jste nedostal.?Píšu to proto, že jsem potřeboval zrotavátorovat políčko a neměl jsem benzín.Ten jsem vylil z vertikutátoru a dal do něj olej.Motor chytil, asi na to, co bylo v plováku a když... celý příspěvek > |
 |
Jaký vertikutátor, 28.2.2011 Mám Vertikutátor UV 35 B od Mountfieldu. Je silný a je to pracant.To by se nedalo ručně ani udělat.Když to není perfekt suché jedu bez koše a seberu to sekačkou, Jinak je koš dobrý.Ale jak píše tady jeden kolega, je to ležák.Bylo by lepší... celý příspěvek > |
 |