Jaký drtič větví
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.123 (?), 8.4.2011 22:46
Tak mi kamarád Míra dokončuje GO výše zničeného štěpkovače
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.123 (?), 8.4.2011 23:05
To by v žádném servisu nedělali.Nejen ty pouzdra koleček, které jsou na každý kolík označené, ale třeba ta fréza házela 2mm.Musel to stočít i s tím šestihranem, navařít a znovu udělat šestihran.Zmetek z výroby.Tak mi tam dal Míra nové valivé ložisko a opráví mi vrtuli větráku na motoru.Byla uvolněná a asi se netočila.Těď akorát přemýšlím, co tam dát za mazivo, aby to v té převodovce nebylo nalepené po stěnách a kola vymletá jako z výroby.
|
|
|
|
|
|
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 208.174 (?), 9.4.2011 7:43
Dnes natočím video válcového drtiče Florabest 2500W, 4,2cm, cena 3500,- Kč, záruka 3roky. Zkusil jsem jej koupit na zahradní odpad a štěpku, jako trvanlivější náhradu mulčovací kůry. S přístupem k reklamacem mám v Lídlu velmi dobré zkušenosti a dokonce při nákupu oznámil jejich pracovník, zkuste a kdyžtak jej vraťte, když nebudete spokojen. Už nadrtil objemově tolik štěpky, že se zaplatil a co projde otvorem, tak to z 99% rozdrtí, výjimkou jsou některé zvětšené suky, nebo že se do nože dostane další kus dřeva, který tam chvíli zůstal, příp. že nůž nabral z již plného 60ltr plastového zásobníku štěpku. Ještě je 2 roky v záruce a zatím jede výborně.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarda Slatinany - Stříbrný Zahrádkář (275) - 209.88 (?), 9.4.2011 14:59
Jasně. Mám v plánu obejít kamarády a skouknout to v akci. Hluk neřeším. Hlavně když to maká. Aspoň je slyšet, že něco dělám. Osobně si myslím, že "nízká hlučnost" je jen reklamní slogan, na který se spousta lidí nachytá. Tím rozhodně nechci naznačovat, že válcové drtiče stojí za prd, naopak. Pro toho, kdo drtí ve větším měřítku, než já, se to jistě osvědčilo.
Já jsem s tou malou hromádkou větviček za chvíli hotový a jelikož to potřebuju mít na malé kousky, ne jen přežvejkané, tak chci jedině rotační.
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.123 (?), 9.4.2011 19:51
Hlavně když to maká? No ono to hlavně nemaká.To jsem vyhodil před lety.Když už budu dělat randál, tak by to mělo mít účel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opravda suché dřevěnné podlahy | 8:20 | |
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 8.1.2025 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 8.1.2025 | |
|
Nová stodola | 6.1.2025 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
|
|
|