|
Zkvalitnění trávníku, 23.4.2009 Dobrý den zajímalo by mě, jestli by stačilo rozhodit semeno OBNOVY do řídkého trávníku a pak jej jen slabě zasypat zeminou. Když nepoužiju vertikutátor, zda mi tráva vyraší?
Rozhodila jsem totiž semeno trávníku a před tím jen sem tam hráběma... celý příspěvek > |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009 Po zakoupení pily Dolmar jsem si koupil i originál olej Dolmar a ptal jsem se v prodejně(Proles) jak mám míchat a řekli mi že mám dávat hned 1:50.Ale já dávám radši o trochu víc, asi 1:40.Zatím jsem vyjel asi 8 nádrží. Zdravím |
 |
|
 |
Mazání řetězu - hydros, 15.2.2009 Já to dělám tak, že olej dám do pet lahve, dám na několik dní na radiátor.Dole se usadí trochu nečistot, asi 1 cm a potom nad tímto kalem petku propíchnu ohřátým hřebíkem a čistý olej nechám vytéct nad větší nádobou. Standa |
 |
Stihl MS 360,361 nebo HQ 359, 12.2.2009 Dobrý den, rád bych koupil silnější profi pilu 3-3,5kW a rozhoduji se mezi Stihl MS 360,361 nebo HQ 359. Zajímal by mě hlavně rozdíl mezi MS360a361 a porovnání s HQ359 (modernější konstrukce apod.).Dále ergonomie HQ versus Stihl, kvalita a... celý příspěvek > |
 |
Odrůda BG 1, 8.2.2009 BG 1 je křžencem SV 12375 x Čabáňská Perla.Stolní odrůda vyšlechtěná v 7O letech v Maďarsku.Hrozen je střední, řidší.Bobule je střední, zelenožlutá s muškátovou příchutí.Ve vinařských podmínkách zraje v koncem srpna.Ranost má po Č.P. a rezistenci po... celý příspěvek > |
 |
Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 20.12.2008 Zrovna jsem se díval na stránky firmy EMAK, jak tam uvádí tak vyrábí značky Oleo-Mac, Efco,Victus ale o Husqwarně jsem tam nic nenašel.Zdravím J.Š. |
 |
Výber motorovej píly , 6.12.2008 Na jedněch Aukčních stránkách jsem našel pilu McCulloch Titanium420 Elektrolux.Jenom by mne zajímalo jestli se tyto pily dělají s HQ. Zdravím J. |
 |
Jed Akátu, 6.12.2008 Jestli můžu poradit, tak já si dávám na podobné zranění (dělám tesařinu) tzv.Černou mast, ta vytáhne všechen hnis i trn z paty. Přeju brzké uzdravení J.Š. |
 |
stihl, dolmar nebo husq?, 30.11.2008 Ještě chci dodat že je na pile 3/8 lišta což mne celkem překvapilo ale to nevadí snáz jde do dřeva a délka lišty 35 cm je akorát. Zdravím J.Š. |
 |
stihl, dolmar nebo husq?, 29.11.2008 Dnes jsem novým Dolmar PS 45/35 pokácel a rozřezal na špalíky jablon o prúměru na pařezu asi 30 cm a pila se ani nezadýchala i když jsem ji nechal občas odpočinout, Byl to první větší průbrfar.Na celý strom stačila jedna nádržka.Jsem spokojen.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008 Pilou nějaké zkušenosti mám, takže poznám to první zapálení a hned stahuju sitič pak to chytne většinou na první nebo druhý škub. J.Š. |
 |
Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008 Děkuji panu J.S. za radu, když říkáte že je to tak z výroby tak to nechám být. když tak stím dojdu do servisu.Také jsem měl strach jestli pila chytne jak jsem tu četl ale bylo bez problémů jak jsem už psal.Stačilo 5-6 zmáčknout primer a naskočila to... celý příspěvek > |
 |
Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008 Dnes jsem dostal nový Dolmar PS 45/35 a chtěl jsem zkusit jak je utažená svíčka a vůbec sní nešlo hnout, nechtěl jsem moc rvát, tak se chci zeptat jestli časem až se víckrát zahřeje a vychladne závit nepovolí.Jinak po napumpování chytla hned.Jen... celý příspěvek > |
 |
Stihl 018, 24.11.2008 Chtěl bych se něco dozvědět o pile Stihl 018,tj.obsah, výkon atd.Má jí můj bratr a ještě si koupil OM 952.S 018 bude asi šimrátko. S díky J.Š. |
 |
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 23.11.2008 Ještě dodám-řetěz kulatý a řežu všechno mimo chození do lesa. (kulatinu, krovy,ovoc.stromy atd.) |
 |