|
Příspěvky uživatele - 128.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to mozne?, 1.8.2011 Pne Zdenku a kdo vyhrává kosa nebo křovinořez?Myslím že můj FS350 by těžko nějaký sekáč porazil, ale kdo ví... křovinořez totiž nemusí odpočívat, jen na dotankování cca 1 minutu každých 30-45 minut |  | Krtek, 1.8.2011 Já používám motyku a je po něm, je to dost učinné, sousedům je nenosím... |  |
|  | Stihl FS 130, Castor CB 43DS, ABG 550, 10.6.2011 Z mojí skušenosti AV rukavice neřeší vůbec nic a to mám origo stihl, prostě to nepomůže chce to na větší ploch profi s AV systémem a je pokoj.A sekačku máte na 10-15 let, takže toho moc neušetříte a prostě se vám bude dobře dělat.Mám odskoušeny obě... celý příspěvek > |  | Nejlepší křovinořez na trhu, 15.5.2011 No já sice nejsem odborník, ale každý křovinořez řve... cca 100-120db, ale to je asi každému jasné.Jinak Hondy nějak neznám, jen slyším i Stihl přes půl vesnice a ten můj FS350 je taky pěkný ječák |  | Žací hlavy Stihl, 12.5.2011 děkuji Vám za vysvětlení, třeba se ještě někdo přidá se skušeností... |  | Žací hlavy Stihl, 11.5.2011 Dobrý den chlapi, jaký je hlavní rozdíl mezi hlavama super cut a auto cut?Která je lepší a proč, Dá se do obou použít hranatá stuna?Děkuji vám za cenné rady |  | Nejlepší křovinořez na trhu, 28.4.2011 Do háje ted jsem procházel stránky stihlu a FS 450 už je asi pasé vypadá to že jej nahradil ten 2mix 460ka.Je taky povedený a co ten 2mix je to lepší, nebo stejné... děkuji všem za rady |  | Nejlepší křovinořez na trhu, 28.4.2011 Ten Stihl FS 410 neznám, to je taky profi řada?Asi jo že.Jinak mám FS350 a příště raději vemu tu 450 je to silnější a není nějak moc dražší |  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 26.12.2010 Takže VPOWER 100 neobsahuje biosložky???No to teda čumím, já že je musí mít všechny... |  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 25.12.2010 Ještě pro upřesnění VPOVER má oktanů 95 a VPOVER RACING 100!!! |  |
|  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 24.12.2010 Jo tak nějak jsem si to myslel taky ale ten Schell VPOWER RACING 100oktan není obyčejný 100oktan, jsou tam nějaké aditiva, opravdu třeba u křovinořezu je razantní rozdíl v akceleraci trojzubého nože, je to jako raketa, ale fakt si nejsem jistý jestli... celý příspěvek > |  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 23.12.2010 Dobrý den chlapi, co říkáte vadí 2taktním motorům tenhle benzín od Shellu?Děkuji za odpověd.P.S jedou ale jak svina |  | Stárnutie oleja, 19.12.2010 Fakt ne třeba 3 roky?Mám origo stihl a mám litr tak na 3 roky... Mám jej ve sklepě kde je furt tak 10 stupnů |  | Vadí zelí teplota kolem 0 stupnu celsia?, 13.12.2010 Děkuji moc za info, bylo asi částěčně vykvašené, tak snad bude ok. |  | Vadí zelí teplota kolem 0 stupnu celsia?, 12.12.2010 Dobrý den všem, vadí kysanému zelí tahle teplota uskladnění, mám omezené prostory a tak musím improvizovat, hrnec jsem postavil na polystyren a obalil bublinkovým igelitem, nebylo ještě vykvašené, ale po otevření to pěkně voní kysaným, tak asi kvasí,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|