|
Příspěvky uživatele - 14.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lt 151 HQ, 8.5.2011 rozměr se co já vím neudává, pouze obj. číslo 532 40 83-81
Ale pokud máte starý řemen- nejlépe roztržený- změřte si ho a máte jeho délku. |  | Ruční vřetenová sekačka - rady, 8.5.2011 Na hrbolatý terém se vřeteno moc nehodí. Když už tak s co nejmenším záběrem. Stébla trávy jsou useknuta a odhozena dozadu. Pokud budete sekat pravidelně po cca 3-4dnech není koš potřeba, pokud později, raději s košem. jinak pozor na to, levná je... celý příspěvek > |  |
|  | Nejlepší křovinořez na trhu, 8.5.2011 S 355RX opatrně, už sem na (stejné mašině) Jonseredu BC 2255 měnit třikrát prasklou přírubu mezi trubkou hnacího hřídele a spojkou. Mega odlehčená kousek hliníku- bohužel křehký. Jinak motor šlape jako ďas, kámoš co léta seká OM 725T trošku zděšeně... celý příspěvek > |  | Oprava - rozobratie el. kosačky Viking 360 ME, 8.5.2011 Tuto sekačku přesně neznám, ale mezi nožem a hřídelí rotoru motoru je plastový unašeč sezhora ventilátor odvádějící teplo od motoru, který bude ve vašem případě s největší pravděpodobností poškozený. Pokud tomu tak je je potřeba sundat starý unašeč a... celý příspěvek > |  | Mulčovač Vari nebo Dakr?, 8.5.2011 Tekton volnoběžky pravda nemá, když se zapnete pojezd kola se uzamknou a zabírají obě, pokud je pojezd vypnutý otáčí se volně nezávisle na sobě. Výhodou použití půlřemenice pro každé kolo je maximální jednoduchost a tudíž i spolehlivost. Reklamací je... celý příspěvek > |  | Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 15.4.2011 Vladimíro ty rajčata jste dala ven pod textilii, do skleníku, či foliovníku? Zatím přežily?
Já stále nemám odvahu rajčata dát do skleníku, dělám chybu? Co okurky ty už do skleníku mohou? Mám už sazenice přerostlé. Kdy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|