|
Příspěvky uživatele - 148.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Houby v trávníku, 5.5.2013 Dobrý den, oživuji toto téma, protože se mi letos v trávníku rozmnožila ve velkém taky tato houba. Prosím, jak jste to kdo vyřešil...? |  | Zakrytí bazénu v letních měsících, 7.7.2012 Dobrý den. Mohu se zeptat na zkušenosti s tímto zastřešením. Také o tom přemýšlíme, ale nemám žádné recenze od lidí co už to nějakou dobu mají... |  |
|  | Elektrika nebo benzin?, 12.9.2011 Mám stejnou travní plochu jako vy a za mě jedině benzín. Koupil jsem el. vertikutátor a to mi bohatě stačí. Naštěstí se s tím kabelem peru jen tak 3x do roka... A v údržbě nevidím nějaký propastný rozdíl, než vy rozmotáte kabel tak už mám ten olej... celý příspěvek > |  | Tlakove impregnovane drevo pro detske hriste Jungle Gym, 23.8.2011 Pravda je, že čím je impregnace hlubší, tím lépe. Po oschnutí povrchu by to mělo být i zdraví nezávadné, alespoň o nezávadnosti na stránkách Jungle Gymu píší a určitě by jste k tomu měl dostat při koupy i nějaký doklad. Taky jsem nejspíš chtěl... celý příspěvek > |  | Zemní vruty, 11.8.2011  Levnější vruty možná budou, ale kdo ví, jak je to s jejich vlastnostmi. Někde na fórech jsem četl, že nic moc. Ale nemám je tak nemohu porovnat s Krinnerem s kterým jsem spokojen. Samozřejmě až na tu cenu, ale když tak vezmu co je potřeba všechno... celý příspěvek > |  | Zemní vruty, 6.5.2011 Díky za reakci. Myšlenku mám právě stejnou jako vy. Taky mi nepřipadá, že by to bylo nějak extrémě dražší. Nákup a dovoz materiálu, výkop, betonování, vždyť už jen kotevní patka do betonu je třetina ceny celého vrutu. Takže z toho vycházím i já.... celý příspěvek > |  | Co je to za nemoc u mých rajčat, 14.7.2009 pozor je to karantení choroba FYTOPLASMA STOLBUR |  |
 |
|
|
|