|
Příspěvky uživatele - 49.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za nemoc?, 12.5.2011 Opět zdravím všechny jezírkáře, potřebuji poradit nebo potvrdit o jakou nemoc jde. Mám obavu že se jedná o rybí tuberkulozu. Z ničeho nic se na boku jednoho karase (cca 20cm délky) objevil nažloutlý kruh podlitý krví uprostřed + ocasní... celý příspěvek > |  | Želva v jezírku, 2.5.2011 Děkuji Jardo, ale opravdu se mi jednalo o ten "lavor" jakoby izolovana cast jezirka dal od brehu. Nejde mi o to aby se k jezirku nedostala kocka a zelvu neodnesla, ale o to ze nechci resit oploceni celeho jezirka aby zelva neutekla pryc...... celý příspěvek > |  |
|  | Želva v jezírku, 18.4.2011 Nemůžete prosím přidat nějakou fotku, nejak nechapu to oblozeni lavoru. Take bych chtel v jezirku zelvu, ale nechce se mi resit oploceni celeho jezirka, a tak uzavreny prostor uprostred jezirka by byl ok. Diky |  | Jeseter vs. kočka, 18.4.2011 Díky, o to mi právě šlo, jestli kočka dokáže takovou rybu vytáhnout i když by se musela "nahnout" dolu k hladine, a jeste k tomu kdyz ryba bojuje o zivot a mrska sebou jak muze. Pokud to dokáže, je to OK a beru to, moje chyba ze jsem... celý příspěvek > |  | Jeseter vs. kočka, 18.4.2011 Zdravím všechny nadšence,
chci se jen zeptat jak velkého jesetera dokáže kočka "vytáhnout". Minulý týden mi zmizel beze stopy jeden kousek cca 65 cm, břehy jezírka jsou cca 20 cm nad hladinou vody, a žádné mělčiny kam by mohl jeseter... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|