|
Příspěvky uživatele - 94.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Světlušky 2011, 13.6.2011 Pane Josefe, Vy se máte, já už světlušky neviděla ani nepamatuji. Elena |  | Ekologická ochrana rajčat, 8.6.2011 Zkuste kouknout na stránky Biocont Laboratory, mají i poradenskou službu. Proti plísni má snad také fungovat Bioan či Bioton, teď přesně nevím. Elena |  |
|  | Dotaz, 24.5.2011 Zadejte si do vyhledávače - netýkavka konžská nebo papoušek. Elena |  | Problém s rašením podezření na Hálčivce, 19.5.2011 Postříkala bych je přípravkem Omithe, má nějaká teplotní omezení, případně najít něco jinéo na roztoče, zkuste agromanual, věřím ale, že někdo poradí další vyzkoušený. Elena |  | Slepice mají holá záda a rozedřené peří, 19.5.2011 Dobrý večer, omlouvám se, že jsem se dotkla citlivého tématu, ve velkochovu jsem byla naposledy asi před 15 lety, ale ani tam ani při prodeji "vyřazených" slepic u nás v pojízdné prodejně drůbeže jsem se s tak zdecimovanou pipkou nesetkala.... celý příspěvek > |  | Slepice mají holá záda a rozedřené peří, 18.5.2011 Dobrý večer, paní Dobromilo, o rychlém konci Vašeho kohouta jsem četla, nekomentovala, zdálo se mi zbytečné (ale byl aspoň mladý a chutný). Nejsem žádný znalec drůbeže, nestuduji nová chovatelská doporučení, vycházím jen ze zkušeností a toho, jak se... celý příspěvek > |  | Papriky, rajčata a mráz, 12.5.2011 Plodit budou, u tyčkových rajčat si z jednoho vrchního zálístku zaběstujte nový "kmínek", papriky jsem někde četla, prý se vrcholky zaštipují (nikdy jsem to nedělala), budou košatější. Elena |  | Pěstování rajčat: Torino F1, Toro. Start, 11.5.2011 Brno, všechny tři odrůdy ven bez problémů. Elena |  | Vlnovník hrušňový, 11.5.2011 Myslím, žře ne, musí být něco na roztoče - Omithe apod. Elena |  | Pergoly, 9.5.2011 Altán je moc pěkný a s takovým krásným pomocníkem to muselo jít samo. Hodně příjemných posezení! Elena |  |
|  | Jak se zbavit vrabců, 8.5.2011 Paní Mílo, na záhonech Vám to sežerou holubi, vrabci ne. |  | Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011 Ookud jenom listy tak nevyhazovat, vzpamatují se. Elena |  | Sadíte už ven rajčata a papriky?, 2.5.2011 V máji nemá pastýřovi oschnout hůl. U nás neprší a neprší (Brno-sever). Elena |  | Svilušky na paprikách, 1.5.2011 My při prvních příznacích (většinou na okurkách) postříkáme jednou Omithe, objednám roztoče v Brně v jednom semenářství (někdy mají skladem, někdy jsou do týdne), vysadím a o víc se nestarám, oni už si poradí. E |  | Choroba jabloně, 30.4.2011 Asi stejně jako na meruňkách, slivoních, višních bude mít usychání výhonků na svědomí monilia laxa. Elena |  |
 |
|
|
|