|
Po hnojeni mi vznikli na travniku vyrazne pasy, 14.5.2011 Obávám se že se vám to nepovede, protože neohadnete množství prášku na dosypání a také se vám nepovede jet přesně v pruhu. Příště na hnojení používejte rozmetadlo. |
 |
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 14.5.2011 Variátor je jednoduchý a spolehlivý systém. Dlouhodobě odzkoušený na skůtrech a podobných vehiklech. Já bych se toho nebál.
Hydropřevodovka je mnohonásobně složitější, jsou tam velké tlaky a v případě poruchy je to finanční problém. Mrkněte na videa... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 13.5.2011 Snapper dělá s variabilním pojezdem. Stojí asi 16,5.
Snapper ENXT 22875E
Mountfield 15,5.
TORO 48 cm SD ADS |
 |
Sháním levnější , 13.5.2011 Fotku jsem chtěl po kolegovi se sudovobetonovým válcem :-).
Ještě jsem objevil tyto stránky. Nemá to moc malý průměr?
|
 |
Sháním levnější "aerifikační" válec s hroty na trávník, 13.5.2011 Když jeden nemůže tak si přizve pomocníka a potom to už jde samo :-) |
 |
Sháním levnější "aerifikační" válec s hroty na trávník, 13.5.2011 Netušíte, kolik to dohromady celé váží? A nebyla by fotka?
Díky. Z. |
 |
Sháním levnější "aerifikační" válec s hroty na trávník, 12.5.2011 Už jsem to sháněl, ale všichni to mají za traktor. Moc těžká věc. Potřebuju aby to vážilo tak 100-150 kg. |
 |
Sháním levnější "aerifikační" válec s hroty na trávník, 12.5.2011 Prohledal jsem internet a nemůžu nic za rozumnou cenu najít. Představuju si válec s hroty cca 8cm délky minimálně 70-100cm ručně tažený. Budu pravidelně aerifikovat asi 1500-2000 m2 každoročně pro zlepšení půdy. Firmu na to brát nebudu, protože při... celý příspěvek > |
 |
React drive system u sekačky, 11.5.2011 Máte zkušenosti s tímto systémem pojezdu?
Má to smysl nebo ne? Jestli se to už tady řešilo, tak mi dejte odkaz. Nikde jsem to nenašel.
Díky. Z. |
 |
Sekacky stiga, kterou vybrat, 10.5.2011 Přesně tak. Pro pobavení dobrý, ale musíte problematice rozumět :-) |
 |
|
 |
Postřik zelenou skalicí po vertikutaci, 10.5.2011 Můžu to teda stříknout nebo ne? |
 |
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 10.5.2011 Potom se musí posekat :-) |
 |
Založení živého plotu?, 9.5.2011 Na podzim listnáče a na jaře jehličnany, ale já sázel pár smrčků na podzim a nebyl problém. Jen jim při přesazování nechte co nejvíc kořenů a pod každý dejte tabletu. Hlínu kolem stromku nakypřete a po zasazení pořádně zalévejte. Po zasazení hoďte... celý příspěvek > |
 |
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 9.5.2011 Postřikovat se musí za úplného bezvětří a okolní keře a případné větve přehodit plachtou. Pak je to v pohodě.
Trhání plevele je na několik roků :-) |
 |
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 9.5.2011 Používal jsem dominátor před vyséváním trávníku a po třech postřicích během léta nezůstalo vůbec nic. A když uděláte trojnásobnou koncentraci než je doporučení na hektar tak to zlikviduje všechno co se zelená. |
 |