Sekacky stiga, kterou vybrat

Z.B. - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (104) - 232.107 (?)
10.5.2011 22:12

Přesně tak. Pro pobavení dobrý, ale musíte problematice rozumět :-)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 144.210 (?), 17.4.2011 19:43

Pokud vybíráte sekačku kupte si časopis D-test Je tam v Česku jediný nezávislý test 19 sekaček.(není to stejné jako když si Mountfield zaplatí i-test a považuje to za nezávislý test :-) Třeba Husqvarna to tam projela na plné čáře a to s modelem za 20tis. Mountfield také nedopadl jako v testech i-test :-), ale je až v druhé polovině. Před ním je Al-ko a MTD a i v jeho testech nedoporučovaný Hecht

host - 100.66 (?), 10.5.2011 16:05

Vy žertujete, viďte, s tím D-testem. Já jsem si, tento časopis, na rok předplatil. Ihned jsem ho odhlásil. To byly takové nesmysly, že to svět neviděl. V sekačkách se, moc, nevyznám. Zato ve fotoaparátech, LCD monitorech a kávovarech na espresso velmi dobře. Mé osobní poznatky, ne nějaké přepapouškované bůhví odkud, byly, ve velké většině případů, v naprostém rozporu s výsledky testů v D-testu. Uvedu příklad. Fotoaparát. Procento bodů za kvalitu obrazu fotografií např. jen 40%. Zbytek nesmysly jako ovládání, návod k použití a podobně. A stejné to bude, nemýlím-li se, se sekačkama. Už složení žyrý, hodnotící přístroje. Například dva profíci, čtyři laikové. No, to je mi ale pěknjá porota. Jak může někdo hodnotit foťák, když ho má v ruce dvě hodiny? Nebo kávovar, když běžně popíjí turka? Nebo sekačku pro velkou zahradu, když seče doma předzahrádku o 50m čtverečních? Ne, D-test mě vyloženě zklamal a nedám na něj. Ještě k těm foťákům. Když výsledné hodnocení u kompaktního aparátu bylo lepší, než u levné digitální zrcadlovky, to je, jako by obyčejná kosa dostala vyšší hodnocení než křovinořez od Stihlů.

Z.B. - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (104) - 232.107 (?), 10.5.2011 22:12

Přesně tak. Pro pobavení dobrý, ale musíte problematice rozumět :-)

host - 3.61 (?), 31.5.2011 16:50

Ja som si kupil Stigu Turbo 55 S DOV, tiež som čítal fora, testy a môžem povedať, som spokojny.Vlastna skusenosť je najlepšia.Auto sa da vyskušať keď sa kupuje, ale kosačka nie, je to len o dôvere voči tym čo ju maju a o spravnom rozhodnuti.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz