|
Příspěvky uživatele - 149.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna stařenka 180 S, 1.2.2012 bude to ona 180. to co jste našel na youtube je čtvrtá řada tohoto typu. 80 značí obsah. první číslo znamená že jde o čtvrtou řadu.
|  | Koňský/kravský hnůj, 26.5.2011 konský hnůj se rychleji rozkládá, kravský obsahuje více živin. |  |
|  | Travní sekačka MTD PRO SPB 53 HW, 29.3.2011 Zdravím, já vlastním také tuto sekačkum a měl jsem stejné problémy s plněním koše, vyřešil výměnou originálního mulčovacího nože za nůž s vyhazovacími lopatky, a někdy nemůžu koš vysypat jak je narvaný posečenou trávou. Nevěřte sice všemu co se říká,... celý příspěvek > |  | Rosení v udírně, 1.1.2011  Zdravím. Presně tak, maso má být zlatavé. Včera jsem také udil něco málo na Silvestra, a krásně se mě povedlo. Jinak udírnu mám dřěvěnou a ze dvou stran obezděnou, a mám bez rosení. Půl hodiny roztápím a udím. Oliver |  | Krovinorez od Hondy, 22.4.2010 Dobrý den,
nechci zakládat nové téma kvůli mým třem dotazům na miničtyřtakt Honda Gx35 a tak to dávám sem.
1. Chtěl bych snížit už tak nízkou hlučnost vsunutím vaty do výfuku. Jedná se o vatu do výfuku závodních 4-taktních motorek, mírné snížení... celý příspěvek > |  | Jaký druh švestky na slivovici?, 13.9.2009 merunkovice se nikdy trnce nevyrovná. vzácnější je jen proto že je slabá náhražka trnek a není o ni z pochopitelných důvodů takový zájem. |  | pristresek na drivi, 22.2.2009  Zdravím, přesně tak, kostra z trubek, posvařovaná, nahoru trámky 10x10, plechová střecha do spádu, naspodu betonová podlaha pokrytá obyčejnými paletami, to kvůli vzduchu pod drívím, a dokola oplášťování deskami 10 cm širokými s10cm mezerami. Udělal... celý příspěvek > |  | udírna, 29.12.2008  Také jsem si asi před měsícem potavil udírničku, Mel jsem předlohu z nějakého vebu a něco jsem dodělal podle vlastního uvážení, Spodek je z kamene a cihel se zazděnými šamotovými rourami, udící prostor je ze dřeva a ze dvou stran je obezděn. Střechu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|