Zdravím. Presně tak, maso má být zlatavé. Včera jsem také udil něco málo na Silvestra, a krásně se mě povedlo. Jinak udírnu mám dřěvěnou a ze dvou stran obezděnou, a mám bez rosení. Půl hodiny roztápím a udím. Oliver
Pokud vše ostatní funguje jak má, nemyslím, že by srážení vlhkosti na dvířkách bylo třeba řešit. Jedině je třeba pohlídat, aby vlhkost neskapávala na maso.
Zdravím. Presně tak, maso má být zlatavé. Včera jsem také udil něco málo na Silvestra, a krásně se mě povedlo. Jinak udírnu mám dřěvěnou a ze dvou stran obezděnou, a mám bez rosení. Půl hodiny roztápím a udím. Oliver
To že po dvířkách stéká voda je tím, že dvířka jsou plechová tím pádem je tam velký rozdíl teplot a voda kondenzuje a stáká po dvířkách.Zaizolujte dvířka a máte na sto procent po problému.