Příspěvky uživatele - 204.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smrcky na zivy plot, 6.5.2007
Mam zivy plot ze smrku jiz vice jak 20let a jsem celkem spokojen, obycejny smrk se da  velice snadno tvarovat ale musite kazdy rok jinak preroste a proridne, uvnitr je kazdy porost suchy protoze tam nejde svetlo. Na lokalitu s hlinitou pudou se... celý příspěvek >
štepenie, 6.5.2007
Nekdy se probudi az po delsi dobe dokud jsou zelene muzou jeste vyrasit dnesni pocasi mohlo udelat sve,vlhko a teplo udelaji to co jste nedoufal ,rob nesedl jak ma spatne se dotykali rustova pletiva nebo nebo tam byl vzduch pod roubem.
S kosou Vám docela držím palce, 4.5.2007
To je vretenova sekacka na posileni svalu je dobra a nemusite do posilovny.
Cupressocyparis Laillandii - kdy a jak stříhat, 4.5.2007
Ja jsem mel zivy plot s tuji a zacal jsem ho strihat hnet druhy rok aby byl husty a stejnomerne rostly jinak zacne vyholovat zarovnat stejnou vysku atrochu i boky aby tvoril komoli jehlan.
Rychle rostoucí druhy živého plotu, 4.5.2007
Muzete koupit jiz vzrostle tuje v kontejnerech a mate ho hnet vysoky 1-1,5m.
Ptačí zob, břečtan, zima - poraďte, 4.5.2007
brectan potrebuje v zimne pristinit jinak ho slunce spali pres den se ohreje a vnoci zamrzne koreny nemohou cerpat  vodu a brectan uschne vetsina stale zelenych rostlin tim trpi.
Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 4.5.2007
Tuto plochu by mela zaplnit jedna rostlina zasadil by sem je aspontri metry od sebe aby zakryly celou plochu musi myt sylnou oporu treba zeleznou jinak strhaji i okapi jak se sylne ovynou.
Vistarie, 4.5.2007
Semenace vetsinou kvetou malo a pozde jinak se pestuji riskovane ty kvetou drive ale je hodne druhu tak zalezi podle odkut jsou ,chce to sylnou oporu a na bocnich vyhonech budou kvest. 
Přísavník, 4.5.2007
Kupovany je roubovany na psi vino na loubynec petilisty  jinak skuste hrizeni snad to vyjde.Ty vyboulene listy by mohli byt msice podobne je to na rybizu.
Šišky na thujích (cypřišcích), 4.5.2007
Nektere tuje proste tvori vyce sisek nez ty druhe asi jste si spatne vybrala ,semena tvori kazdy rok take se ze semen mnozi jinak to  chtelo si vybrat takovy druch ktery jich tolik nema vzdyt je to okrasa.
Škůdce na jalovci, 4.5.2007
Mohou to byti nejaky cervci ty saji mizu a vylucuji medovici ta je lepkava vetsinou ji olizuji mravenci postrik na save a yrave skudce urcite vam poradi v prodejnach.kdyby bylo foto urcilo by se lepe co je to.
Réva omrzla, 4.5.2007
Vina reva ma jeste nahradni pupeny pod hlavnim pupenem ty vyrasi kdyz hlavni spali mraz nebo se vylomi nekdy se stane ze i zakvetou kdyz je reva starsi dobre rostla vetsinou obroste i ze stareho dreva ta kvete az druhy rok .
Kanadská borůvka - cererit, 4.5.2007
Hnojivo nesmy obsahovat vapno je specijelni na boruvky s mletou rohovynou .Boruvka my kvetla jiz druhym rokem jestli byla slaba tak az tretim rokem ,mnozit hrizenim nebo delenim trsu kdyz to jde v domacich podminkach se me riskovani take nevedlo .
Odstránění plevele s ohledem na blízkost studny, 1.5.2007
Hlavne aby nemel rezidua ten postrik to by se mohlo vyplavovat do spodnich vod rondup by byl lepsi ,ale stim horakem to nebyl vtip taky se to dela dokonce je i zehlicka na vypalovani travy mezi dlazbou?
Jak se jmenuje?, 1.5.2007
Dobry by byl obrazek takle se spatne urcuje jestli jsou trny rozvetveny na tri tak to muze byt drezovec trojtrny .
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika