|
Příspěvky uživatele - 26.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará lípa, 1.4.2011 Radil mě šéf AOPeKu, ale protože jsme se navzájem nemuseli (na prvním místě pro něj byli stromy, až potom lidé), tak jsem požádal o názor pracovníky lesní správy, kteří měli shodný názor, stejně tak i MěÚ. Opatření samozřejmě byla. Prořezem udržovat... celý příspěvek > |  | Stará lípa, 1.4.2011 Podle vyhlášky skutečně platí ve výši 130 cm nad zemí (nad zeminou, nikoliv kořeny) a obvod kmene do 80 cm včetně, můžete kácet bez povolení. Vy máte pravděpodobně větší - podejte žádost rychle. Měli jsme nějakou cennou lípu s obvodem asi 4,5 metrů a... celý příspěvek > |  |
|  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 15.3.2011 Sekačky s motorem GCV 160 jsou nastaveny max. na 3000 ot./min. Kdysi jsem se pokoušel sekat na 3500, ale výkon sekačky se nezvýšil a začaly se objevovat střídavé rezonance, které vždy znamenají brzké praskliny na šasi. Asi by bylo potřeba daleko lépe... celý příspěvek > |  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 7.3.2011 Pan J.S. se neplete, protože jsem také J.S. Ale vážně. Jeden šroub je svislý Thorx na max. otáčky - jen v úzkém rozsahu. Druhý je schovaný za tělesem čističe sání, nahoře na karburátoru, přístupný dost špatně zezadu. Tím seřídíte volnoběžné otáčky. |  | Vari převodovka, 15.1.2011 Opravdu nikdo nepřehání, jen jste nepochopil značení olejů. SAE značí teplotní rozsah použití oleje. W= winter= zima. API značí odolnost proti tlaku. Takže můžete mít olej SAE 80W-90 (sám jej do Vari používám), ale musí být klasifikace GL5. Někteří... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|