Příspěvky uživatele - 26.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará lípa, 1.4.2011
Radil mě šéf AOPeKu, ale protože jsme se navzájem nemuseli (na prvním místě pro něj byli stromy, až potom lidé), tak jsem požádal o názor pracovníky lesní správy, kteří měli shodný názor, stejně tak i MěÚ. Opatření samozřejmě byla. Prořezem udržovat... celý příspěvek >
Stará lípa, 1.4.2011
Podle vyhlášky skutečně platí ve výši 130 cm nad zemí (nad zeminou, nikoliv kořeny) a obvod kmene do 80 cm včetně, můžete kácet bez povolení. Vy máte pravděpodobně větší - podejte žádost rychle. Měli jsme nějakou cennou lípu s obvodem asi 4,5 metrů a... celý příspěvek >
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 15.3.2011
Sekačky s motorem GCV 160 jsou nastaveny max. na 3000 ot./min. Kdysi jsem se pokoušel sekat na 3500, ale výkon sekačky se nezvýšil a začaly se objevovat střídavé rezonance, které vždy znamenají brzké praskliny na šasi. Asi by bylo potřeba daleko lépe... celý příspěvek >
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 7.3.2011
Pan J.S. se neplete, protože jsem také J.S. Ale vážně. Jeden šroub je svislý Thorx na max. otáčky - jen v úzkém rozsahu. Druhý je schovaný za tělesem čističe sání, nahoře na karburátoru, přístupný dost špatně zezadu. Tím seřídíte volnoběžné otáčky.
Vari převodovka, 15.1.2011
Opravdu nikdo nepřehání, jen jste nepochopil značení olejů. SAE značí teplotní rozsah použití oleje. W= winter= zima. API značí odolnost proti tlaku. Takže můžete mít olej SAE 80W-90 (sám jej do Vari používám), ale musí být klasifikace GL5. Někteří... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika