Příspěvky uživatele - 10.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mečíky v nádobách, 10.1.2011
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné pěstovat mečíky také ve větších nádobách na balkoně orientovaném na západ? Četla jsem, že mají rádi slunce, ale nevím, zda snesou stísněný prostor v květináči, třeba sebevětším... Děkuji za každou... celý příspěvek >
Pěstování amarylis po odkvětu, 21.10.2010
Dobrý den, asi před měsícem jsem si koupila v květináči cibuli amarylis, která už měla dva stonky s uzavřenými květy. Před několika dny mi jeden stonek s květy nádherně vykvetl, květy jsou opravdu úžasné a druhý stonek uschl-netuším proč. Ráda bych... celý příspěvek >
Zakrývání hyacintů, 21.10.2010
Ano, myslím rychlené hyacinty, které se vysazují nyní. Četla jsem právě, že se má zakrýt, aby se nevytahoval za světlem a vypadal estečtěji lépe. Ale i jsem se domnívala, že je to podmínka pro to, aby vůbec vykvetl... Takže když ho nechám... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 11.9.2010
Dobrý večer, paní Marcelo, dnes jsem si zrovna koupila další narcisy, hyacinty a tulipány, takže toho už mám požehnaně, tak snad budu mít štěstí a všechno vykvete... U mě doma se to také neobejde bez připomínek, ale pak když něco kvete, manžel sám... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 9.9.2010
Dobrý den, paní Marcelo, děkuji moc za Vaše rady, všechny cibulky, které jsem si koupila vysázím tedy v září a říjnu, ať to mám hotové a postavím na zasklený balkon. Doufejme, že opravdu nebude taková zima jako letos, kdy bylo i -20°C. Pak bych... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 7.9.2010
Dobrý den, hyacinty sázíte až koncem listopadu? Myslela jsem, že se sází od konce září do října? S tím zakrýváním jsem to někde četla, nevím co je na tom pravdy..Když ale píšete, že Vy je nazakrýváte a přesto Vám vyrostou a nádherně kvetou, tak to... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 6.9.2010
Já mám zatím koupené 4 ks tulipánů, tak na takové množství asi není potřeba takový velký květináč ne? Nebo jak myslíte Vy? Přece jen jste zkušenější a já si ráda nechám poradit. Píšete drenáž, zem, písek, zem- je k sehnání něco už takhle... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 5.9.2010
A máte také zkušenost s hyacinty, narcisy či tulipány v truhlíkách či květináčích?
Výsadba cibulí z loňského jara, 5.9.2010
Napsala jsem to špatně, jedná se o cibule z tohoto jara, Na ohmat mi přišly vyschlé a několik vrstev cibule se také oddrolilo, ale zkusila jsem je rozříznout a uvnitř byly živé. Bohužel jsem se ale zalekla toho, jestli by takto úplně napůl rozříznuté... celý příspěvek >
Výsadba cibulí z loňského jara, 2.9.2010
Zabalila jsem je až potom, co byly listy suché, ty jsem ustříhla a pak ještě počkala až se to zatáhne. Pak až jsem to zabalila do novin a dala do té chodby. Jsou tam jak píšete, tak nějak od začátku května... Vím, že se musí nechat listy zaschnout,... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 2.9.2010
Dobrý den, koupila jsem si cibulky hyacintů, narcisů a tulipánů a ráda bych si je zasadila do nádob, hyacinty pokud možno samostatně, narcisy po dvou či třech a tulipány také tak. Je možno vysadit je do obyčejných květináčů či menších truhlíků nebo... celý příspěvek >
Výsadba cibulí z loňského jara, 2.9.2010
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu s výsadbou cibulí hyacintů a narcisů, které jsem si na jaře schovala, zabalila do novin a uložila do místnosti na chodbě panelového bytu s tím, že je v září vysadím. Cibule jsem nyní kontrolovala a jsou úplně... celý příspěvek >
Muškáty na západní straně, 10.6.2010
Děkuji za radu, mám dva truhlíky s měkčími listy a dva s těmi pevnějšími a kroutí se jen ty měkčí. Zkusím je tedy zalévat každý den ráno a večer a snad si zvyknou. Také jsem četla, že mají rády plné slunce, snad tedy vydrží, nerada bych o ně... celý příspěvek >
Muškáty na západní straně, 10.6.2010
Koupila jsem si začátkem května stojaté muškáty, mám je po dvou ve 40 cm truhlíku. Máme balkon a okna na západní stranu, chci se zeptat, není n a ně slunce, které tam svítí cca od 13 hodiny do zapadnutí moc silné? Zdá se mi, že listy uvadají a květy... celý příspěvek >
Narcisy, 8.2.2010
Dobrý den, v květinářství jsem si koupila cibulky narcisu a začaly mi během 4 dní kvést? Můžu požádat o radu, co s nimi, až odkvetou? Je to podobné jako u hyacintu, kdy by se cibulky měly vyjmout a nechat zaschnout a vysázet znovu až na podzim? Ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika