|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Číhání na jaro, 24.3.2011  tak poslusne hlasim, ze dnes vykvetl prvni narcis-rovnou plnokveta sorta.. |  | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 22.3.2011 i ja toto jidlo, delam-az na tu cibuli, kterou nejim... mimo jine mam spotrebu lilků rozhodne vyssi nez spotrebu cibule |  |
|  | Broskvoň, 20.3.2011 ja ji teda moc nemam na slunci, je sice kryta, ale slunce si zas tak moc neuziva, ale i tak již ted raší.-) |  | Tomel japonský (Dyospiros kaki), 20.3.2011 a co je to za odrudu? kde bydlite, u nas bylo minimum trochu lepsi, takze si myslim, ze by kaki rust u nas take mohlo... diky |  | Broskvoň, 20.3.2011 dobre rano, chci se zeptat ze zvedavosti-v jake fazi mate raseni broskvoni? U me zatim jsou videt pukle pupeny, vcetne jiz viditelne zelene barvy listu, jinak stromek je na stanovisti druhym rokem.. |  | Číhání na jaro, 19.3.2011  tak dnes jsem konecne stihl vyfotit prvni fialky, pry jiz kvetou nekolik dni :-) omlouvam se za kvalitu (foceno telefonem) |  | Předpěstování Canny, 19.3.2011 ackoliv jsem hlizy nemell narasene, zasadil je do velkych kvetinacu dal k radiatorum (nemely svetlo), vyrostly do tydne! takze jsem je presunul do svetle mistnosti kde je kolem 8st., aby se zas trosku sklidnili :-) |  | Melounoviště 2011, 19.3.2011 uz mate Mirku vysete vsechny tykve a melouny? ja si rikam(kvuli mistu) ze by to mohlo stacit az vysit v dubnu..? |  | Výsev rajčat, 18.3.2011 vsechno to jsou rajcata, ta predni se obvykle oznacuji angl.nazvem potato leaff (počeštěno), takze rajcata to urcite jsou |  | Výsev rajčat, 18.3.2011 Bejbino mam též, skoda az presprilis tuhe slupky, jinak je super... nejvic se asi letos tesim na zelene cherry :-) |  |
|  | Výsev rajčat, 18.3.2011 ja se zas podelim o zajimavy fakt, takova odruda Pollicino mi vzesla dokonce za 1,5dne... to je prozatim rajcatovy rekord.-) |  | Výsev rajčat, 18.3.2011 tak ta je asi super rana! |  | Chci novou meruňku, 17.3.2011 jiz mam Kioto zakoupenou i zasazenou, je na podnozi Wahengeim - tedy svestka, uvidime jak si povede... vzhledem k tomu, ze letos nepokvete-je nutne strikat proti moniliove spale? -dostava se prave pres kvety..pokud se ma strikat, poradte prosim kdy,... celý příspěvek > |  | Co je to prosím přesně za rostlinu?, 15.3.2011 bude to nejaky druh z rodu Plectranthus...(molice) |  | Vylezl vám už česnek?, 15.3.2011 u nas je uz venku od ledna... |  |
 |
|
|
|