|
Příspěvky uživatele - 69.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
zkušenosti s firmou Bakker, 15.4.2008 Já si nemůžu stěžovat, objednala sem si od Bakkra stromkovou růži Osiria.Přišla mi do deseti dnů.nebyla nahnilá, kořenový systém perfektní, tak jsem měla asi štěstí... |  | Ozdobný plodící strom pro venkovní zahradu, 23.9.2007 Mohla bych ještě doporučit okrasnou broskvon od Starkla, má krásně červené listy a má malé plůdky, které se dají jíst. Výška tak kolem 2 metrů. |  |
|  | Jahody, 13.9.2007 Pokud mohu doporučit, tak spíše bych volila tu černou netkanou textílii, pod folii se drží vlhko a nemá kam ta vlhkost utéct, tudíž je potom jahodník více náchylny na houbovité plísně a i ta textílie více vydrží. Textílii mám na jahodech 3 roky... celý příspěvek > |  | Jahodník na zimu, 13.9.2007 Pokud nejsou listy napadené nejakou chorobou, tak bych listy nestříhala, akorát ty uschlé. Výhony mely být už oddělené a zasazené, samozřejme ten první, co je nejblíž k jahodníku, ty další můžete klidně vyhodit, už by tak neplodily, ty první mají... celý příspěvek > |  | Jiřiny mi nekvetou, 2.9.2007 A hlavně se nemají sestříhavat na podzim, pokud chcete, aby kvetly příští rok. |  | Objednávka od Starkla, 28.8.2007 Tak si zkuste objednávat od Bakkra a potom zjistíte, kdo je dražší a horší, myslím si, že potom budete ještě rádi za Starkla... |  | Trávník a Ořešák, 6.7.2007 Ja si taky nemuzu stezovat, zalozila jsem pod oresakem travnik - travni smes urcena na hriste, kazdy den jsem pravidelne zalivala acca za 10 dnu jsem mela travu, ted vubec nezalevam, nehnojim a rekla bych, ze tam dokonce trava roste rychleji a je... celý příspěvek > |  | stříhání tůjí, 6.7.2007 Maji se strihat koncem srpna a maji se ustipat konecky, aby zhoustly, kdyz jsou moc velike, tak to striham jako zivy plot, bylo by lepsi ho strihat, kdyz zrovna nepari slunicko a pote dodat nejake hnojivo, mam jich 50 a zatim jsou krasne a v poho...... celý příspěvek > |  | Urychlení růstu tůjí, 6.7.2007 Nevim, jestli neco je, ale ja mam osvedceno, kdyz jsem je sazela, tak jsem ke kazdemu stromku pridala 4 Silvamix tablety, to je hnojivo, ktere se castecne uvolnuje a kazdy mesic je hnojim Startem, davam 2krat vetsi davku nez pisou, davam to tak i na... celý příspěvek > |  | Záchrana ořešáku, 1.7.2007 Musi se delat tri postriky Kuprikolem jako na broskvone pred vyrasenim pupenu, potom 14 dni znova a za 14 dni zase znova, samozrejme v lete hojne zalevat a cca kazdy mesic pridam tak ctvrtku pytle vapna, v zari odstranuju uschle vetve.Ten postrik... celý příspěvek > |  |
|  | Jak, nebo čím zlikvidovat plevel, nebo trávu, bodláky, 1.7.2007 Pokud mate nekoho znameho v bazenu,tak ho poproste o chlor,postrikate co potrebujete zlikvidovat a cca do jedne hodiny je po plevelu,mam to vyzkousene a nemusim utracet majlant za Randoup. |  |
 |
|
|
|