|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psí exkrementy do kompostu, 10.4.2011 Asi z důvodu hygienických, mohou obsahovat vajíčka červů /to je běžná situace/. Já dávám do pytlíku a do popelnice. |  | Čačanská slivoň, 8.4.2011 Já stříkám cca 15. 7. Obecně se stříká ve druhé třetině července. Je-li teplo, tak trošku dříve a naopak. Hradec Králové. |  |
|  | Roundup, 7.4.2011 Nepoškodí, ale pozor na kořenové výmladky, pokud jsou, mohl byste poškodit celou rostlinu. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 7.4.2011 V Hradci Králové se mi vyvíjí růžové poupě na Idaredech /na ostatních zatím je jen myší ouško až zelené poupě/. Stříkal jsem nedávno, vyčkám vývinu "řádného" růžového poupěte. |  | Monilióza, 7.4.2011 Já bych to postříkal znovu a po odkvětu zase. |  | Česnek Therador, 6.4.2011 Tak můj francouzský Therador nic moc. 10 % rostlin odumírá. Není nad český česnek. Firma pana Kozáka z Poběžovic už nepřijímá objednávky na letošní sadbu česneku, má vyčerpáno. |  | Roubování za kůru - je už čas?, 4.4.2011 Tak jsem včera rouboval za kůru. Šlo to, kůra se odlupovala jako po másle. Rouby jsem měl založené a byly nenarašené. Podnož byla ve stadiu myšího ouška. Hradec Králové |  | Cibule sazečka, 4.4.2011 Jsem stopro pro. Kombinace cibule a mrkve je protichůdná. Brebery to stejně neodežene a hnojení a zálivka je taky jiná. A špenát se Vám brzy odrodí, a co s místem... |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 3.4.2011 Tak už mám postříkáno na myší ouško: Reldan + Mythos + Topas. Hradec Králové |  | Je toto moniliový úžeh?, 1.4.2011 Já jsem dnes postříkal meruňku Baycorem, počítám, že zítra či pozítří vykvete. Hradec Králové. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 31.3.2011 Baycorem či Syllitem stříkejte až na myší ouško a zelené až růžové poupě. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 30.3.2011 Já jsem myslel obecně postřik proti právě nastupujícím škůdcům. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 29.3.2011 Zakládám novou diskusi, protože navázat na minulou je problém. U nás v Hradci Králové se brzo bude vyvíjet myší ouško, termín postřiku proti houbovým a živočišným škůdcům cca za 7 - 10 dnů. Letos to bude trochu dřív. Volím pro první... celý příspěvek > |  | Pokácení ovocných stromů, povolení?, 26.3.2011 Ve výšce 1,3 m musí mít průměr maximálně 25 cm, 80 cm po obvodu. Nebo to jsou stromy proschlé a v havarijním stavu - na tom bych asi stavěl. |  | Výsadba meruněk - přidat kompost?, 26.3.2011 Určitě přidejte kompost i můžete trochu písku, je-li zem těžká. Kompost by měl být dobře rozložený. |  |
 |
|
|
|