Příspěvky uživatele - 191.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fréza sněhová Vari SF-55, 4.12.2010
Pro zodpovědného člověka je to skutečně problém. Na trhu je kdeco. Vari mám osobně vyzkoušeno s radlicí, ale na převodovce 317. Je to při mokrém sněhu nebo vyšší vrstvě sněhu nepoužitelné, pokud už dokážete masu sněhu utlačit, není za chvíli kam.... celý příspěvek >
Pane 225.226,pokud dotaz myslíte vážně, budu se asi občas opakovat ale zkusme to. Ani jednu z nich jsem neměl možnost ve sněhu zkusit. Nikdo Vám osobně neporadí zodpovědně, pokud neví, jaký přesně terén a jaký povrch budete odklízet. Pokud se jedná... celý příspěvek >
To je pro slušného prodejce nějaký problém domluvit se s nějakým svým dobrým zákazníkem na ukázce pro potencionálního vážného kupce (kterého mimochodem zkušený prodejce pozná a i kdyby to nevyšlo, tak to prostě v obchodě chodí)?  Nebo alespoň... celý příspěvek >
To je všechno samozřejmě k dobru věci, ovšem celek tvoří všechny komponenty a tazatel si prostě m u s í   za celou sestavu sám osobně stoupnout a zkusit s tím za mrazu sám na vlastní kůži pracovat. Pouze vidět (byť v praxi obsluhované někým... celý příspěvek >
Zakrytování motorů je řešeno tak, aby se sníh nedostal tam, kam nemá a rozhodně chybí jakýkoliv vzduchový filtr, který by plný sněhu k ničemu dobrému neprospěl. Ale asi je to jedno, tazatel se kloní na stranu stavebnice, tak ať slouží... celý příspěvek >
Nevidím nikde v předchozích příspěvcích sebemenší náznak toho, že by bylo na někom jiném než na tazateli, jak se rozhodne. U motorů jsem tou odlišnou konstrukcí myslel např. zcela odlišné sání vzduchu bez filtru, celkově jiné zakrytování motoru... celý příspěvek >
Můj názor se Vám asi nebude líbit ale buďte ujištěn o tom, že pokud nekoupíte vyloženě naprostý šmejd, bude jednoúčelová (ovšem dvoustupňová) sněhová fréza neporovnatelně lepším pomocníkem.  Píšu to s plným vědomím toho, že je vždy lepší... celý příspěvek >
Fréza na sníh, když je velký mráz, 3.12.2010
Tak Vám nevím, pánové. Za prvé se Tecumseh již několik let nevyrábí, takže se sice může jednat o novou, ovšem důkladnou "uloženku". To jen pro informaci, protože se zmiňovaným problémem to nijak nemusí(ale může) souviset. Zrovna motory... celý příspěvek >
Neporytá zahrádka, 26.11.2010
No a jsme zase opět u toho rytí, že ???Tak to vypadá, že nebude tak zbytečné a kontraproduktivní, což  ???
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 24.11.2010
To by taky bylo, aby jste při minimu motohodin po dvě sezony a ještě navíc na malé zahradě dělal něco jiného než lil naftu a sekal. 
Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010
Děkuji za doplnění, možná píšete svérázněji ale podstatu problému jste doplnil dokonale, myslím,že k tématu není co dodat. Do detailů s pístky mě nenapadlo zajít, většinu spotřebitelů to nezajímá.Co si nadnárodní koncern objedná, to mu v Číně... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 22.11.2010
Ano,  to je ono, ale na takový stroj si zkuste sednout. Je velký a sedíte poměrně vysoko a to každému nevyhoví.
Věřte mi, že se jedná o zkušenost ne přímo za mé peníze, ale přes několik dobrých známých v různých servisech podobné techniky už jsem viděl takových strojů vícero. Navíc stačí zabrousit na netové diskuse na podobné téma po celém světě a nebudete se... celý příspěvek >
Myslím, že netápete, jelikož jste si vše tímto příspěvkem vlastně téměř vysvětlil sám. Takže to ještě ujasním : mou chybou bylo, že jsem nepředpokládal u dnes kupovaného travního traktoru vyšší kvalitativní třídy jinou, než hydropřevodovku.... celý příspěvek >
Problém s plodmi, 22.11.2010
Souhlas s p.Vysloužilem. Některé druhy jabloní mi toto produkují při silném napadení mšicí.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika