|
Příspěvky uživatele - 218.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Partner P56-875 DWA, 15.7.2011 Velice špatně vyřešená zadní kola. Jsou na svou velikost příliš slabá a dříve nepozději se vyštípnou kolem ložiska. Také pouvažujte, zda přední náhon je opravdu to pravé ořechové, hodí se pouze na zcela rovné plochy. |  | Jak pěstovat tuto kytku, 14.7.2011 Děkuji vám oběma za odpověď a rady.S tím květináčem jsem si to myslela a zeminu dostane taky novou.Zaslouží si to.Mám ho už docela dlouho, ale takhle chudák ještě nedopadl.Doufám, že se mi podaří mu pomoci.Díky a přeji hezký den. |  |
|  | Jak pěstovat tuto kytku, 13.7.2011  Dobrý den, mohl by mi někdo z vás poradit jak pěstovat tuto kytku a jak se správně jmenuje?Poslední dobou ji opadávají listy. |  | Prosíím opět o určení pokojovky, 6.7.2011 Je to druh pelargonie - muškátu. Je lepší zaštípnout a ona se rozkošatí. Přesný název bude na netu když si zadáte druhy pelargonií. |  | Mini Phalaenopsis, 3.7.2011 Já jsem měla ten samý problém, tak jsem ho provizorně vyřešila tak, že jsem od pullitrové petky uřízla dno asi 8-10 cm vysoko, horkým hřebíkem jsem udelala otvory a přesadila jsem ji do kokosových vláken a pak celé jsem vložila do ozdobné skleničky.... celý příspěvek > |  | Stihl FS 120 - náhradní, neoriginální díly Zama?, 26.6.2011 Dobrý den, nemáte prosím vás někdo zkušenost s náhradními díly Zama? Našel jsem je na německém ebayi. Karburátor i zapalovací cívka, které sháním přijdou skoro na polovinu, ale nemám ověřeno z nezávislého zdroje, jak moc jsou kompatibilní a... celý příspěvek > |  | Kvetinac, 13.6.2011 Proste nadhera, obdivuju palmu i celou Tvoji zahradu! Sterba |  | Hortenzie - diry v listech, 13.6.2011 Josef - mel jsi pravdu, uz jsem na nich nasel dva slimaky, lezou zespodu a okusuji taky klidne od stredu listu, bestie:), takze to uz hlidame, ale asi neuhlidame:). Ahoj S. |  | Hortenzie - diry v listech, 9.6.2011 I kdyz tam samozrejme slimaky mame, asi to nebudou, nechali by na listech stopy. Tusim, ze to budou ti broucci, co okusuji taky matu, maji takovy hnedy, nebo zeleno zlaty krovky:) |  | Hortenzie - diry v listech, 9.6.2011  Ahoj, nejaka potvora nam vykusuje diry v listech hortenzie i na jinych rostlinach. Nevite, co by to mohlo byt a jak na ni?
Diky za kazdou radu! Sterba |  |
|  | Kvetinac, 9.6.2011 Neverim :))), vyfot:)))! |  | Kvetinac, 8.6.2011  Ahoj, tak jsem ten sterej list nafotil - je to ale asi jedno, ze hnednou. Ted se mi zda, ze se to uz zastavilo. Od stredu se zacina novej list popmalu rozvijet a to je neklamny znameni (doufam), ze vse bude ok:). |  | Kvetinac, 28.5.2011 Ty palmy mas krasny (prece si nebudem vykat:)), ten detail mam vyreseny jednoduse, kvetinac je v misce, tedy v mise. To vse stoji na drev. desce, ktera ma provrtany v rozich diry, kterymi jsou protazena nylonova lana. To uz mam pripravu na podzim,... celý příspěvek > |  | Oleo mac 740, 28.5.2011 Dobrý den, prosim Vás, jaké palivo do toho lejete a v jakém poměru s olejem? Křovinořez Oleo - Mac 740T. |  | Kvetinac, 18.5.2011 Diky za reakci! Obden jsem na chalupe a zda se, ze zije:). Na presazeni jsem pouzil substrat pro palmy a dost zalevam, kdyz je teplo. Minula leta stala stale v mise plne vody. V zime musi domu do chodby, kde je tak 10 st., na chalupe ji pritapet... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|