|
Jak dopadly vaše papriky po mrazech?, 6.6.2012 Papriky, rajčata i okurky jsou v pořádku, zmrzlo "jenom" jedno Hokkaido ze 4 na stejném záhoně což moc nechápu. |
|
Prosím o určení skalničky, 6.6.2012 Připojuji se s prosbou o určení skalničky. Děkuji
|
|
|
|
Soudečkové tyčkové rajče do skleníku - jakou odrůdu?, 6.6.2012 Zajímavé stránky, jen kdyby měli odrůdy pojmenovány jejich pravými názvy. |
|
Mšice na kopru, 5.6.2012 Mě dřív než mšice zlikvidovali kopr slimáci. |
|
Pěstování rajčat, 3.6.2012 Zmiňovaného bejbina ne protože z fotky to není patrné jak jsou vedle jiná, ale pokusil jsem se nafotit jiné rostliny z obou skleníků. Na okurky mám fóliovník.
|
|
Pěstování rajčat, 2.6.2012 Já pěstuji rajčata ve skleníku běžně a výnos je srovnatelný ba dokonce větší než venku protože se prodlouží sklizeň. Jinak Bejbino ve skleníku má zatím na výšku 160cm a 7vijanů. |
|
Jak pochytat dešťovku na balkon?, 31.5.2012 Pochyhuji o nějakém efektivním řešení, snad před nebo při dešti rozložit nějaké plachty které by vodu zachycovaly a sváděly do nádoby. Konstrokce by musela být masivní kvůli větru atd. Beztak zachycené množství na tak malou plochu bude zanedbatelné,... celý příspěvek > |
|
Balkonová keříčková rajčata - velikost truhlíku, 30.5.2012 Podívejte se jak vypadají 3 Vilmy v 100cm truhlíku po 6ti dnech od horní fotky. |
|
Balkonová keříčková rajčata - velikost truhlíku, 25.5.2012 Přesně tak jsou to pouze držáky stěn, dodávané origo s truhlíkem. |
|
Balkonová keříčková rajčata - velikost truhlíku, 24.5.2012 Nebe a dudy znamená, že keříčkové rajče může narůst klidně metr vysoko i více. Jinak já pěstuji balkonové Vilma 3 rostlinky v 100cm truhlíku.
|
|
|
|
Přesazení sazenic rajčat a paprik - hnojivo, 24.5.2012 Normálně granule zamíchejte do zeminy v množství uvedeném v návodu použití hnojiva. |
|
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 Tak zmrzlo co mohlo i přes přikrytí. Jiřiny, ostrálky, azalka, rhododendron, hortenzie, kapradiny, jahody, brambory, kukuřice. Ovoce asi taky nebude protože třešně, švestky, blumy jsou černé a plody opadají, ořešáky dostaly taky pěkně nafrak. Další... celý příspěvek > |
|
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 Vysočina 620mnm ráno (6:15) když jsem přijel z práce bylo na kolektorech a na okně -3,5° a při zemi -6°. Vše pod vrstvou jinovatky a v sudech zamrzlá voda, tak jsem ani nic neodkrýval a šel si lehnout. Jak to tady čtu ani se mi nechce... celý příspěvek > |
|
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 16.5.2012 Jelikož už jsou ředkvičky snědeny a nové ještě pořádně nenarostly, tak sem dám papriky.
|
|
Přesadit do většího?, 16.5.2012 Já pěstuji papriky jenom v páru, tak to neposoudím :-)
|
|