|
Příspěvky uživatele - 184.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl FS 130 4-mix, 25.9.2010 Všem díky za reakce a názory! Tak tomu bych věřil, že to bylo špatným vyvážením či vystředěním. Od prodejce by to mělo být rovnou připravené na práci, sekal sem původním trojzubcem, převážně kopřivy a maliní, žádná kolize s pařezem či šutrem. A... celý příspěvek > |  | Stihl FS 130 4-mix, 25.9.2010 Ano, taky mám zkušenost, značně odlišnou od všech ostatních. Uvítal bych, kdyby se mohl vyjádřit někdo ze srvisáků Stihlu. Po pročtení všech diskuzí sem si nakonec vybral Stihl, i když byl prakticky nejdražší a nedá se říct, že bych "nějakou tu... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez? Stihl fs130?, 15.8.2010 Vracím se k tématu tohoto vlákna, a to je Stihl FS 130. Dnes se mi z tohoto stroje, kdy od okamžiku zakoupení sekal čistého času dohromady asi hodinu, skutálel při sekání motor pod nohy. Prostě sjel z té trubky -šroub, který tam původně snad byl, je... celý příspěvek > |  | Křovinořez? Stihl fs130?, 5.8.2010 Připlatit bych si musel tři a půl tisíce, FS 130 byl v akci za 14,5. Krom toho už tak sem si připlatil 2 tisíce oproti původně zamýšlenému FS 100, takže profi nástroj byl mimo úvahu, navíc bude většinu roku stejně ležet, potřebuju poklátit louku ve... celý příspěvek > |  | Křovinořez? Stihl fs130?, 5.8.2010 Dneska jsem si nový FS 130 přivezl a docela nepříjemně mě zaskočily vibrace, po pár minutách už to skoro neudržim v ruce (i s měkkými rukavicemi). Takže se ptám zkušenějších spokojených majitelů - je možný, že je nějaký nedostatek v sestavení, nebo... celý příspěvek > |  | Elektrické vyžínače, 21.7.2010 Mám tu Stigu 1100, sekání výborné, struna se posouvá bez problémů, musel bych jen chválit, kdybych - ji neměl už podruhé na reklamaci. Kupoval jsem loni, po několika málo sekáních odešlo něco v převodu od motoru k hlavě. Nevím co to bylo, nestihli to... celý příspěvek > |  | Stihl FS56, 30.6.2010 Fakt tenhle křoviňák nikdo nemá? Taky by mě zajímalo, co dovede, je teď za dobrý peníze. |  | Křovinořez? Stihl fs130?, 30.6.2010 Řeším prakticky totéž, jen menší louka, asi 2000m. Taky sem nakonec skončil u Stihlu, kuli hmotnosti, trvanlivosti, prodejce + servis mám hodně blízko. Většina je tráva, tak sem se chystal na FS 56 za slušnou akční cenu 7.290, že to snad s většími... celý příspěvek > |  | Poradte prosim levny krovinorez, 30.6.2010 Když to není na velkou plochu a máte v dosahu elektriku, můžete zvážit nějaký lepší elektrický. Ten nejvýkonější 1kW od Stihla FSE 81 stojí 4 tisíce, asi bych se na něj poptal. Sám ho ale nemám (a ani kšiltovku jsem nedostal ). Mám Stigu 1100 W,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|