|
Příspěvky uživatele - 6.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení podnože, 3.9.2010 silné podrůstání je typická vlastnost myrobalánu, i když podrost odstraňuji každoročně, i tak bez problému 75cm udělá.
Na 8letém stromu by navíc měl být citelný rozdíl v tloušťce kmene podnože a odrůdy. Pokud není pozemek extrémně suchý (a jsou-li... celý příspěvek > |  | Parazitické hlístice, 20.6.2010 chcete říct, že mícháte otruby a pevný líh??
měl jsem za to, že komerční Vanish obsdahuje ještě nějaký atraktant, na který jdou slimáci jako diví... |  |
|  | Rajský - zakrnění mladých rostlin, 7.6.2010  V letošním roce se mi objevila záhadná chroba mladých roslin rajských, odrůdy Start F1 pěstovaných v nevytápěném skleníku. Sazenice pomalu narůstly a vrcholové výhony se začaly svinovat do tvrdých a úzkých zakroucenin, postupně ztvrdly do jakýchsi... celý příspěvek > |  | Ph reakce bazénové vody, 29.5.2010 velmi stručně:
1) optimální hodnota pH není o zdravotních rizicích. Pokud používáte chlorovací tablety, jejich optimální využití je v oblasti neutrál- slabě kyselá reakce - podívejte se do archivu, jednou jsem se k tomu dost podrobně... celý příspěvek > |  | Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 13.1.2010 Dobrý den.Mám možnost koupit TJ 6,5.Je v dobrém stavu.Poradil by mi někdo, jakou cenu mám akceptovat?Od kolika do kolika?Přibližně.Za každou cenu jí mít nemusím.Mám ještě Z25,takže bych jí spíše užil na prohrnování sněhu a podobně, kde pětadvacítka... celý příspěvek > |  | Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 26.7.2009 Přijde mi nelogické konzumovat víno stříkané bordeauxkou jíchou, koupat se v mazénu s modrou skalicí, pít pivo vařené v měděných kotlech a bát se drátku ve stonku rajčete...
Zajisté. Ale tato zajímavá diskuze není o strachu z drátku ani o paušálním... celý příspěvek > |  | Praskání plodů, 15.7.2009 Oprava poslední věty mého předešlého příspěvku:
Zajímavé by byly i výsledky těch, kteří tuto před půl rokem uvedenou metodu letos snad použili. H. |  | Travní traktor Partner P 200107HRB, 12.7.2009 Teda takovy profesional a narazi kolem do stromu :-))), to vypada jako byste jezdil do ted jenom na kolobezce, ze jo? Je zajimave, co se vsechno pri sekani blbe travy muze stat. To ja zase dnes dosekaval kraje strunovkou a mezi kameny bylo vosi... celý příspěvek > |  | Travní traktor Partner P 200107HRB, 10.7.2009 no jo, to byla mala prihoda ze sekani travy.:)))). Ja tady take nemam velky strojovy park, aby si mohl vybirat podle pocasi a ukonu. Musim delat s tim co mam a nebo to tahat rucne. Taky jsem tu karu nenalozil plnou, ze jo. Jsem to tusil ze to... celý příspěvek > |  | Kolik cukru?, 26.6.2009 Když na 100 litrů 4 kg, tak na 120 litrů 4,8 kg. To jsou nějaké těžké počty? |  |
|  | Jaká je to nemoc jehličnanů?, 6.6.2009 Mám v plotě 6 pětimetrových tůjí (druh nevím), zbytek 1,5 m tuje smaragdy. Před dvěma lety začaly usychat. Protože mezi nimi byly větší vzdálenosti, nasaadili jsme mezi ně obyčejné tuje. Z nějakého důvodu začaly schnout i tyto, ale takovým zvláštním... celý příspěvek > |  | Vřetenová sekačka Al-ko Comfort 38 Soft-Touch, 22.4.2009 Koupil jsem si Brill a mám podobný problém, marně přemýšlím co dělám špatně, výrobce uvádí, že broušení není třeba, že se vřeteno brousí samo, ale nejsem o tom moc přesvědšený. Trávník sekám každý třetí den, tak že přerostlý není... |  | Jaký druh kapradiny?, 21.4.2009 Dobrý den, máme nevyužitý roh zahrady, min. polovinu dne je tato část zahrady ve stínu. Uvažujeme o vysazení kapradiny, ale nevíme jaký druh. Chceme kapradinu, která se pomaleji rozrůstá, aby jsme ji za pár let nemuseli pracně zmenšovat.
Můžete nám... celý příspěvek > |  | Prosim o identifikaci orchid, 18.1.2009  Dobry den. Dcera ma tuto orchidej, dokonce v nejake zemine, moc se toho nevsima a krasne ji roste i kvete. Sama tez nevi co to je. Prosim o info, event jake podminky. Dekuji. |  | kapková závlaha, 1.1.2009 Zdravím, firma NETAFIM má síť regionálních zástupců - měli by být uvedeni na webu.
Já jsem tomu člověku poslal náčrtek s rozměry a co bych si asi tak představoval (vč. redukcí, fitinek a záslepek), on mě na to udělal cenovou nabídku a po... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|