|
Sekačka pro louku ve svahu, 12.7.2010 S motory 135 ccm, ve svahu a v měsíčním intervalu sekání bude potřeba jezdit na 1/2 záběru možná míň aby to mašina vůbec pobrala a výsledek práce stejně nebude jak po sekačce ale spíš jek po "kudlačce". A to neberu v potaz běhání s trávou.... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010 Měrku otřít dosucha čistým hadrem, pokud nazvládalí rozhraní suchá-zaolejovaná Vaše oči, vemte na pomoc čtecí brýle nebo lupu. T o rozhraní by mělo být zřetelné, ani čistý olej po měrce nevzlíná. |
 |
|
 |
Dřevěná lavička - výroba, 7.7.2010 Provrtal a spojil závitovou tyčí M10. |
 |
Dřevěná lavička - výroba, 6.7.2010  Ve vkládání obrázků a jejich zmenšování na povolené rozměry mám nepochybně rezervy. Beru ještě jeden pokus. |
 |
Dřevěná lavička - výroba, 6.7.2010 pokusím se přidat ty slíbený foto. |
 |
Dřevěná lavička - výroba, 1.7.2010 nejlepší inspirace je přes léto si udělat žízeň a projít si pár zahrádek na pivo. Nosím s sebou metr, je čas to prozkoumat jak to mají udělaný a dám krk na to, že se vám na nějaký bude sedět pohodlně. Podobným způsobem jsem vzal inspiraci letos v... celý příspěvek > |
 |
Krovinorezy - pružný alebo pevný hriadeľ?, 1.7.2010 Před časem jsme jako první stroj zvolili stroj s ohebnou hřídelí. Od začátku s ním byl problem Motor se po chvíli práce přehříval. V servisu vyzkoušeli, posoudili, prý je to vlastnost a ne vada, takže jsme neuspěli ani v záruce. Visí ve sklepě,... celý příspěvek > |
 |
Výběr beznízové sekačky, 1.7.2010 Nevím v kolika vláknech se tu mytí sekaček již probíralo a to přes to, ze jsou některé novější typy sekaček přívodem na vodu vybaveny. Sekačku nemýt, na vodu nepřipojovat, voda se do ložisek i se zbytky písku, prachu a travní šťávy zaručeně dostane.... celý příspěvek > |
 |
Pracovni obuv, 30.6.2010 Farmářky, ty klasický žlutý jsem kupoval v loňským roce v prodejně ZZN ve Velké Bíteši a je pravda, že tu vysokou verzi těchto botek jsem tam s něma řešil objednávkou. Kotníčkový a polovysoký varianty těchto botek jsou k dostání běžně. já si oblíbil... celý příspěvek > |
 |
Žací nůž vs. struna, 30.6.2010 Protože je období intenzivního sečení nejen na zahradách a kolem chalup ale sečou se i horský louky a paseky, zajímalo by mě jak uživatelé křovinořezů preferují ten který nástroj a proč. Za příspěvky děkuji j.c. |
 |
|
 |
Poradte prosim levny krovinorez, 30.6.2010 Co jste nezmíl(a) tak vejikost plochy kterou se strojem chcete ošetřovat. Je pravda, že než křovinořez nižšího výkonu a tak abych se vlezl do nastaveného limitu cenově, bych v případě dosahu eletriky zvážil výkonnější el. vyžínač U... celý příspěvek > |
 |
Je potápník užitečný?, 30.6.2010 Jak se to vezme. Potápník a obzvlášť jeho larva je skutečně ve vodní říši dravec. Larvy komárů i pakomárů likviduje stejně jako rybí potěr. Rybochovy kde se kulí plůdek a odchovává potěr z nej zase tak nadšení nejsou, larva napadne i rybky násobkem... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez? Stihl fs130?, 29.6.2010 S žacím nožem a pokud již předem počítáte s dvěma dny to mašina zvládne levou zadní i v 35 stupních vedra. Přestávka po nádrži pro doplnění tekutin i pro obsluhu je akorát. Vzal bych aspoň cyklorukavice. 3 000 m budete v rukách... celý příspěvek > |
 |
Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 23.6.2010 Mohu doporučit lepidla typu PUROCEL nebo BUTACEL, O třídu výš po stránce přilnavosti a kvality lepeného spoje ja AQUASHURE ale malá tuba ho přijde cca na 300. K dostání bývá v prodejnách pro vodáky, v některých rybářských prodejnách a v prodejnách... celý příspěvek > |
 |
Klíšťata zvířecí a lidské, 21.6.2010 doporučuji shlédnout do konce. j.c. |
 |