|
Příspěvky uživatele - 129.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to palma?, 6.7.2008  Dobrý den, byla bych moc ráda, kdyby mi někdo z vás poradil. Asi před 8 lety jsem dostala od známe tuto rostlinku, údajně palmu. V paneláku se jí nedařilo, asi tam na ní bylo moc sucho a tmavo, tak jsem jí přemístila k naším, kde se vzpamatovala a... celý příspěvek > |  | Neznámá krasavice, 28.6.2008 Děkuji Vám moc, hodně jste mě pomohl a potěšil. Akorát si asi ještě musíme počkat na květy, prý to trochu déle trvá, tak uvidíme. A hlavně musím zjistit, jak se správně o ní starat.
Jestě jednou dík a přeji hezký den. |  |
|  | Neznámá krasavice, 27.6.2008  Dobrý den, chtěla bych se zeptat, o jako se jedná rostlinu. Máme ji po
původním majiteli. Na jaře byla malinká,, teď měří skoro
2 metry a vypadá to, že ještě roste., stále jí pučí nové a nové listy, nemá žádné květy. Každý, kdo knám příjde,... celý příspěvek > |  | hořká sůl, 10.5.2008 Děkuji, tchán už ji jel koupit, tak snad to zabere. |  | hořká sůl, 9.5.2008 Děkuji moc. Budeme zalévat, co to půjde. No, chybami se člověk učí, tohle jsme nezvládli, ale každý nějak začíná. Tak máme pro příště ponaučení. Třeba se ještě zachrání, dneska jsem jim říkala, ať koukají bojovat :-). |  | Rezavé tújky, 9.5.2008 Děkuji moc za radu. Teď jsem je ostříhala a pořádně prolila. Na ten postřik se podívá, třeba by mohl pomoci. |  | hořká sůl, 9.5.2008 Děkuji za odpověď. Také se obávám, že našim tújkám už nic nepomůže. Teď jsem je byla ostříhat, všechno suché šlo pryč. Některé jsou už celé uschlé. Pořádně jsem je prolila, byla jsem překvapená, jak byla zem suchá, přestože jsme je zalévali včera. A... celý příspěvek > |  | Rezavé tújky, 8.5.2008 Dobrý den,
dobrý den, jsem úplný začátečník a potřebovala bych radu, jak mám zachránit naše túje. Na podzim jsme vysazovali, přidali granulové hnojivo, pořádně zalili, asi týden na to začalo chumelit a tújky byly dlouho pod sněhem. Když slezl sníh,... celý příspěvek > |  | hořká sůl, 8.5.2008 Dobrý den, jsem začátečník. Mohla bych se zeptat, na co se hořská sůl používá? Na podzim vysazené tújky nám zaschly, některé větvičky jsou rezavé, mohla by tady ta sůl pomoci? Děkuji |  | Choroba hrušně, 9.3.2008 Prosím o radu, mám hrušeň zřejmě Lucasou (sázel ji bývalý majitel zahrady) a hrušky jsou krásné, moc dobré, ale po sklizni nebo i při ní, mají hrušky na sobě skvrny. Myslela jsem, že je to uskladněním, ale v jiném roce jsem je trhala už... celý příspěvek > |  |
|  | odruda třešní, 9.3.2008 Dobrý den,
chci na jaře vysadit třešeň, nadm.výška 400 m, vlhčí stanoviště, jílovitá půda, chtěla jsem Těchlovan, mám ráda tmavé chrupky, ale slyšela jsem,že hodně trpí červivostí plodů. Nechci používat chemické prostředky, můžete mi, prosím,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|