|
Příspěvky uživatele - 74.233
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké hnojivo na trnky?, 7.10.2010 Na podzim nůžet přihnojit draselnými hnojivy, které podpoří vyzrávání pletiv a na jaře vámi zmiňované npk, popel ze dřeva nebo obyčejný hnůj. |  | Praskání plodů, 6.9.2010  Po velkých deštích začaly švestky pukat jako třešně.
Nejsem žádný pamětník, ale toto vidím poprvé.
Co vy na to? |  |
|  | Kdy a jak namnožit mirobalán řízkováním, 27.8.2010 pokud máte starý inkubátor, tak bych to zkusil.
Potřebují telpo a vlhko, čehož asi v domácích podmínkách nedocílíte. |  | Tipala, 27.8.2010  tipala versus domácí |  | Slivoň President, 25.8.2010 podívejte se na toto forum. Asi to bude ta samá |  | Problem s Durancii (loni nasazene stromky), 20.5.2010 Nejspíše zmrzly, ale nelámal bych si s tím hlavu. Odstraňte suchou korunku a nová vám naroste, během chvilky. U mých durancií nejsou přírůstky nad 1m za rok nic zvláštního a bez kompostu. Takže nechte přírodu ať si poradí. |  | Jak důstojně vylepšit slivovici, 20.5.2010 slivovici jsem chtěl vylepšit sušenýma trnkama, ale myslím že bych jí spíše pokazil a tak jsme je snědli. |  | Jak důstojně vylepšit slivovici, 20.5.2010 Já jsem k trnkám přidal na 50l jedno kilo medu a stejně to bylo moc. Jel jsem pálit při cukernatosti 6 a níž už to nešlo. Z 250l kvasu nateklo po naředění 28l 52% slivovice. Výsledek tedy parádní a to ještě nevykvasilo vše. Takže příští rok dám 1kg... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|