|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 18.3.2010 Taky lze nenaplnit zeminou až po okraj a jak budou postupně narůstat zeminu dosypávat. Viděla jsem tenhle postup někde, v rcp nebo v čem, u paprik. Elena | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2010 Vlastně poprvé čtu, že někdo stříká také Sulkou. Původně jsem se chtěla zeptat proč se Sulkou už broskvoně nestříkají, když je na obalu uvedeno, že těsně před rašením ano. Jaké má výhody a nevýhody sirný postřik (samozřejmě, kromě toho, že zrovna... celý příspěvek > | |
| | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010 Díky. Elena | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010 Prosím, který systemový použijete? U nás ještě broskve neraší, ale nevím, nevím, jestli má smysl ještě stříkat mědí. Elena | | Černý bez a výrobky z něj, 14.3.2010 Nemelu do zásoby, vždy jen tolik, kolik potřebuji. Máme malý el. mlýnek asi 25 let, vozily se z Ruska, pomele i trochu. Melu tak i ostatní koření např. do perníku. Elena | | Černý bez a výrobky z něj, 13.3.2010 Nejsem pan Stefun, přesto si dovolím svou troškou do mlýna. Hřebíček melu na elktrickém mlýnku na kávu. Elena | | Hliníkový žebřík, 11.3.2010 Po konzultaci se synem je jednička Alve, v současnosti přešli na jiný systém výroby a jsou cca o 20 % levnější než dřív. Lepší je vzít ten pro větší zatížení. Měli jsme ho několik let než byl poškozen demoliční četou při rekonstrukci domu (hodili na... celý příspěvek > | | Černý bez a výrobky z něj, 11.3.2010 A ještě bezinky plody přidávám při kandování tykve fíkolisté pro obarvení. Taky dobré. Elena | | Černý bez a výrobky z něj, 11.3.2010 Tak jsem se koukla, rcp. několik, dělala jsem podle tohoto 2,5 kg kuliček černého bezu povaříme 15 min. s 1 l vody, přecedit přes plátýnko a pořádně vymačkat, do toho přidat 1 kg cukru vařit do rozpuštění, přidat 6 pol. lžic silné kávy, nechat stát... celý příspěvek > | | Pěstování ředkviček, 11.3.2010 Bavíte se docela dobře, opravdu není nad to používat tu správnou terminologii. Já ředkvičky taky seju, vždy, ale někde jsm s dočetla, že při protrhávání (pakliže to děláte, já ne) se dají vytrhané ZASÁZET a údajně rostou rychleji, než jen vyseté.... celý příspěvek > | |
| | Zelný salát jako v restauraci, 11.3.2010 Takové jako v restauraci mi poradila jedna provozní - pouze DOBRÝ olej, cukr, sůl, ocet. Nic víc, nic míň, všeho dle chuti. Kmín a další koření už je jiný salát. Já např, když jsem hodně zmlsaná, přidávám křen. Elena | | Jak ostříhat loňskou meruňku, 11.3.2010 I pan dr. Peleška říká, že v zimě se stříhá na dřevo, v období, kdy jsou vidět květní pupeny nebo dokonc po odkvětu se stříhá na ovoce. Alle ve velkosadech se stříhá tehdy, kdy je čas. Elena | | Černý bez a výrobky z něj, 11.3.2010 Zadejte si do vyhlédávače "bezinkový likér", dělala jsem ho, ale rcp jsem si neopsala s tím, že podle potřeby znovu najsu na netu. Je prý proti 99 nemocem, i kdyby nebyl, je velmi chutný a pitný. Elena | | Co do skleníku než zasadím papriky, 10.3.2010 Ve skleníku taky mívám a mám řádek naťové petrželky, někde na kraji, je tam celý rok, přezimuje a již nyní loňskou trhám do polévky. Elena | | Ovocnářská školka - Brno a okolí, 10.3.2010 Mám velmi dobré zkušenosti s nákupem ovocných sromků v zahradnictví U Mašku v Brně-Kr.POli na ul. Božetěchova. Ochotní, poradí, u čeho si nejsou jistí podívají se do chytré knihy. Stromky na požádání zastřihli, kupovala jsem na jaře. V Agru jsem... celý příspěvek > | |
|
|
|
|