Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní ranná jabloň, 24.3.2010
A co takhle klasiku Průsvitné letní?
Roubování pomocí cilkulárky a vrtačky, 23.3.2010
Můj táta vždycky vzpomínal, že po válce Bulhaři, kteří tady zahradničili a sadařili, přeroubovávali starší stromy, silnější větve také pomocí vrtačky. Ne úplně přesně jako v telce, ale navrtali díru, vsadili roub. Jak přesně nevím, ale syn si na... celý příspěvek >
Da se jeste prozezavat?, 23.3.2010
Není ještě nouze, peckoviny se dají v pohodě stříhat v květu.
Dotaz na vinnou revu, 23.3.2010
Děkuji, stránky jsou prima. Dám vědět, zda se podařilo. Elena
Popel na zahradu?, 23.3.2010
Moje maminnka říká, aj celá kráva do polívky je moc.
Spirálové tyče, 23.3.2010
Naprostý souhlas s příspěvkem výše. Elena
Ořez (totální?), 23.3.2010
Odpovídala jsem na tuto otázku, neřešila problém zda přesunout dráty, pod nimi se vždy stromy musí održovat tak, aby do nich nezasahovyly. Příspěvek je kousek výš, nějak se zatoulal. Ořešák snese ledacos. Elena
Dotaz na vinnou revu, 22.3.2010
Prosím, můžete napsat, kde, v jakém místě - na kmínku nebo na loňském dřevě se přeroubovává a termín. Děkuji. Elena
Ořez (totální?), 22.3.2010
Už jsem psala. I v této době jsem viděla ořezávat ořešák. Samozřejmě "pláče", pouští vodu. S těmi houbovými chorobami bych to nebrala až tak vážně, proč vymýšlet hned katastrofické scénáře. Až dopláče, vylezte na něj ještě jednou a řezné... celý příspěvek >
Ořez (totální?), 21.3.2010
Něco podobného jsem viděla a přežil. Horší bylo, že stejně znovu podrůstal pod vedení. Elena
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 21.3.2010
Slyšeli jste už, že se v dnešní době používají měďěné rozvody vody? Mimo pozink a plast. Elena
Řady na svahu, 20.3.2010
Jezdíme již řadu let směrem na Mikulov, vinice jsou osázené tak i tak, ale u meších vinic (takové úzké nudly) většinou vertikálně, tzn. kopec zdola nahoru (nebo shora dolů?), asi z důvodů jednoduššího obdělávání a natažení vázacích drátů. Já osobně... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 19.3.2010
Že by to jaro už konečně přišlo? Ptáci vyzpěvují jako najatí, kosáci a sýkorky nosí na hnízda. Já včera ostříhala beztrnou ostružinu, dnes postříkala broskve, vyčistila a ostříhala maliní (konečně) a nachystala na zítřejší zasetí mrkve, petržela a... celý příspěvek >
Použití slepičáků teď na jaře, 19.3.2010
Když teď přihnojíte půdu, do které po zmrzlých budete sázet, myslím, že chybu neuděláte. Za ty dva měsíce vlivem deště a všeho ostatního by již neměly být tak agresivní. Pod salát a ředkvičky bych neriskovala. Elena
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010
Brno, mám ve skleníku 3 hlavy révy, daří se jí dobře, dozrává dřív než venku, musí se ale stříkat proti padlí. Jinak zde vlákno Réva do sleníku v nadm.v..  Taky se dá předsadit k jižní straně skleníku, v době, kdy je málo světla nestíní, později... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika