|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Celer list, 31.3.2010 Myslím, že j to dvouletka, letos vykvete a potom odejde. Asi nechat do doby, pokud budou pěkné listy, potom zrušit. Mívám takhle petržel kudrnku. Elena | | Broskvoň - jakou?, 31.3.2010 Díky moc za odpověď. Žluté u nás šárku neměly určitě, ale díky živelné výstavbě a záborům půdy na ni v 80. letech byly staré sady a velké části zahrad zrušeny. Velká modrá uschla a jinde se mi ji nepodařilo nejít. A teď už vím, že ani hledat nemám.... celý příspěvek > | |
| | Jak zničit mech na zahradě?, 31.3.2010 Po loňské aplikaci Antimechu opravdu výskyt minimalizován. Ale pouze loni. Letos je ho ještě víc než kdykoliv před tím. Elena | | Třešnovišen, 31.3.2010 Vařím z nich marmeládu. | | Jakou dřevinu vysadit na kraj lesa?, 31.3.2010 Líska, bříza, borovice, černý bez. | | Jaký okrasný strom, 30.3.2010 Proč okrasné? | | Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 30.3.2010 Podle mne asi kontaminovaná nebude, spíš přesušená, spálená sluníčkem. Proto, to mne napadlo dodatečně, každou neosázenou a neosetou větší plochu nenechat ladem celé léto. V lepším případě se Vám zaplevelí, v tom horším přeschne, spálí se a opravdu v... celý příspěvek > | | Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 30.3.2010 Šárko, nevzdávejte se, pokud můžete, založte kompost, posekaná tráva aj. (viz vlákno o kompostu), ten potom přidávejte do půdy nebo spíš vašeho písku, měl by zahradu zúrodnit. Problém taky mohl být přímo v tom hnoji, nebyl náhodou moc čerstvý? Elena | | Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 30.3.2010 Zasít mrkev, petržel, pastiňák, ředkvičky a hrášek bych se nebála ani nyní. Petržel dlouho klíčí, ředkvičky a hrášek potřebují vlhčeji. Uvidíte, vše ještě vyroste. Kedlubny předpěstovat nebo tak za týden nasít na záhon a přesázet, případně... celý příspěvek > | | Setá cibule a květilka, 27.3.2010 Mívám také obojí a skutečně se seté cibuli květilka vyhýbá. Píšou to i v chytrých knihách, | |
| | Letní ranná jabloň, 25.3.2010 Nedá mi to, musím se papíráků (Průsvitné letní) zastat. Máme ještě čtyři další odrůdy letních jablek, bohužel, jména neznám. Všechny jsou utrhnout, sníst, ale, domnívám se, že u "letňáků" jde právě o to. Žádné nejsou na nějaké dlouhé... celý příspěvek > | | Pěstování černého kořene, 25.3.2010 Proč mne to taky nenapadlo? Dnes jsem vyrývala také černý kořen na polévku, řvala sama na sebe jak na psa (to přeháním), že jsem si nezvala raději štýchar místo rycích vidlí. Jinak nový mám už zasetý, ale přesto, na zkoušku, půjdu koupit ještě jeden... celý příspěvek > | | Muchovnik - kterou odrodu, 25.3.2010 Ono taky docela záleží na lokalitě a podmínkách, ve kterých roste. | | Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 25.3.2010 Ano, je to lebeda zahradní. Má dvě formy. Pěstuji obojí - zelenou, používáme jako špenát (moc dobrý), červená údajně odpuzuje krtky a jinou havěť. Máme ji na zahradě cca 20 let a opravdu jsem tam od té doby krtka ani hraboše neviděla. Tato červená... celý příspěvek > | | Boscova flaška, 24.3.2010 Nevšimla jsem si, že by Boscova lahvice trpěla strupovitostí. Máme xlet starý strom a spousta jich bývala v okolí. Je pravda, že kaménkovitost ano. touto virovou chorobou, případně prý i z důvodů nedostatke kteréhoosi prvku bude trpět pravděpodobně... celý příspěvek > | |
|
|
|
|