Myslím, že j to dvouletka, letos vykvete a potom odejde. Asi nechat do doby, pokud budou pěkné listy, potom zrušit. Mívám takhle petržel kudrnku. Elena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.Loni jsem sázela asi 30 celerů list.A pak nebyl čas se o zahrádku starat jen se občas ostříhal list do mrazáku.Zůstal až do teď a opět se začal zelenat myslela jsem, že je to jen jednoletka a že letos na jaře musím opět zasadit.Poradíte prosím co stím?vykopat a zasadit nový nebo tento opět nastartuje a je napořád??? moc děkuji.
Myslím, že j to dvouletka, letos vykvete a potom odejde. Asi nechat do doby, pokud budou pěkné listy, potom zrušit. Mívám takhle petržel kudrnku. Elena
ja sazim kazdym rokem nove, jak celer tak i petrzel nat. mam ji pak hned z jara k dispozici nez zasadim novou.jinac se mi obcas vysemeni a i nekdy neco vyleze... jinak doma byva delsi dobu, protoze je ostriham nemuze se mi pustit do kvetu-----ale take casem padne
min.týden příjdu na zahrádku a tam na mě koukají metrové celery jako tyčky s pár listy... asi nešly do listu, ale do stonku:(no čemu se asi divit když jsem je letos nesázela