Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 4.4.2010
Díky za radu. Elena
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 3.4.2010
Přečetli, přečetli. Divil by jste se, čeho jsou rostliny a zapálení a přesvědčení lidé schopni. Jinak zahrady jsou i o pokusech a omylech, samozřejmě, nevysázím muďoul za tisíce a nebudu doufat, že poroste. Borůvka zase tak závratná investice není,... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 3.4.2010
Brno. U nás ještě nenakvétají. Naštěstí. Ale mám dotaz - čím proti monilii letos?A funguje i u višní? Elena
Letní ranná jabloň, 3.4.2010
Můžete nám napsat, která to nakonec vyhrála? Děkuji.
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.4.2010
Dobrý večer, Petro. Myslela jsm, že se ozvou zkušenější pěstitelé, ale nějak se k tomu nemají. Já seju dýně do kelímků kolem svátku Jiřího, ven sazenice dávám po zmrzlých, v půlce května. Když nemáte kompost, větší jamku, na dno Cererit, zasypat... celý příspěvek >
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 3.4.2010
No, to jsem opravdu netušila, že borůvkou rozpoutám tolik emocí.
Řady na svahu, 3.4.2010
Mám takový pocit, že svahy, o kterých jsem mluvila, jsou obrácené směrem na západ. Elena
Jak rozeznat okrasné a jedlé fazole?, 3.4.2010
A takový barevný fazovlový salát! Mňááám
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 2.4.2010
Šárko, dobrý večer. Děkujeme za přání. Tak mne napadlo, kdyby Vás náhodou napadlo změřit pH a zjistili by jste, že opravdu moooc kyselé a rozhodli se vápnit tak - zkuste nechat někde u domu, tam kde nepraží celý den sluníčko nepovápněný, dostatečně... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 2.4.2010
S vychvalovaným Šejkem stejná zkušenost.
Zahradní kala, 2.4.2010
V mělkém jezírku jsem kalu měla, nevím zda zahradní, takovou tu bílou, rostla jako divá, ale nekvetla. Dočetla jsem se totiž, že ji snad akvaristi dávají do akvárií. V hydroponii - keramzit voda, kvetla normálně na jaře. Elena
Celer list, 1.4.2010
Myslím, že není nutno. Elena
Melouny - devastující choroba 2009, 1.4.2010
Mám pocit, že choroba to nebyla. Byly to mršky svilušky. Soudím tak podle paučinek - jestli jsem se dobře dívala. Elena
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 31.3.2010
Těď jsem se ještě dívala na net. Na jižní Moravě se nyní používá jako meziplodina k oživení vyčerpané půdy a k vytažení "neřádstva" - zasolení aj. jedak světlice barvířská, ta ale preferuje vápenné půdy, na kyselých neroste, navíc píchá a... celý příspěvek >
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 31.3.2010
Ten rozbor půdy by byl asi vhodný. Dnes při setí přísad do skleníku mi to docvaklo. Vše nasvědčuje tomu, že půda na Vaší zahradě má příliš kyselou reakci. Jednak - byl tam les, tráva vyroste, začne slábnout, zesvětlá - typický příklad nedostatku... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika