Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 11.4.2010
No hraní dětí v lesíku j bezva, zvlášť když je vlastní. Mirku, vy jste to nikdy nezažil? A to klíště, mrchu, chytnou klidně na zahradě nebo na louce. Abych nebyla úplně mimi - ostružinu se mi daří likvidovat nebo spíš usměrňovat pouze ručně, není jí... celý příspěvek >
Jakou jabloň?, 11.4.2010
Máme ve stěně odrůdu Prima, naprostá spokojenost. Elena
Kroucená vrba, 10.4.2010
Jo a nezapomenout zalévat. Vrba má ráda vodu.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 10.4.2010
No, já to budu muset zkusit s paprikami do skleníku, část přepikýrované sadby jsem si spálila ve skleníku. Vyjde, vyjde, nevyjde, koupím, jiná volba není. Ale naseji semínka přímo na budoucí stanoviště. Elena
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010
Máte stopro pravdu. Záleží na tom, co člověk považuje za vyplatí. Někdy je plus, a nejen u brambor, jen to, že víte, že není přechemizováno, že si utrhnete, vykopet, vezmete, ze zahrady nebo ze sklepa tehdy, když na to máte chuť, nemusíte myslet na... celý příspěvek >
Lze roubovat hrušeň na jabloň?, 7.4.2010
Můj táta to jednou zkusil (no, to už je strašně dávno), navzdory všem přírodním zákonům roub rostl, ale potom mu stromek neťastnou náhodou máma ulomila. Stejně by asi uschnul. Elena
Propaření zeminy, 6.4.2010
Prý se dá i po částech v mikrovlnce. Já přepekla v troubě. Elena
Jak na potkany, 6.4.2010
Můj táta dával do velkých kovových pastí na potkany (takové jak na myši, jen větší) návnadu - chleba namočil v oleji z olejovek a ještě obalil v jedu na potkany - říkal, když už ta mrcha má radost, že ukradla z pastičky, sežere to. Občas je podařilo... celý příspěvek >
Výsev letniček, 5.4.2010
Už teď můžete ostálku, měsíček, černuchu, aksamitník. Později letní jiřina, astra, povíjnice a hrachor (popínavky), lichořeřišnice, slunečnice (i nízké kultivary) aj. Najděte např.stránky Semo Smržice, zadejte letničky, vyjede Vám seznam u většiny... celý příspěvek >
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 5.4.2010
No, nakonec mi to no koment nejde. Pane PP, psáno "pro chuť, pro radost, ze zahrádky na zobání dětem" - tudíž nejen zelenina. Kýbl - k tomu je snad zbytečné se vracet, ostatní pochopili! Vaše opuncie jsou bezva nápad, podle Wiki..... celý příspěvek >
No koment.
Popisky k rostlinám, 5.4.2010
Taky to tak dělám.
Pane PP, do háje, mám takový pocit, že si každý melme svoje, nepsala jsm kultivovat půdu pro zelninu pomocí borůvek, tak zlé to se mnou ještě není (aspoň doufám). Psala jsem nechat kyselý někde vedle domu, jako nápad, pro příště, něco mimo zeleniny.... celý příspěvek >
Mrkva - predpestovanie v sadbovaci, 4.4.2010
Slyšela jsm o tom, že to jde. Vyprávěl nějaký vegetarián, že si tak pěstuje mrkev - ne v sadbovači, ale přímo v skleníku, seje velice časně a udělá dvě sklizně za rok. Nevím, zda měl vytápěný. Elena
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 4.4.2010
Pane PP, Vy jste snad ještě větší kacíř, než pan Kacíř. Vymýšlýte proč to nepůjde. Borůvky apod. byl nápad proto, aby v případě kyselé reakce nenavápnili vše a následně, až si vzpomenou nebo někde uvidí nemuseli znovu okyselovat. Zkuste přečíst... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika