Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování melounů a okurek, 20.5.2010
Paní Oxalistriagularis, na téma kandování jsem založila novou diskuzi, abych tuto roubovací netříštila a taky se těším na rcp i jiných. Elena
Ujmutí broskvoně, 20.5.2010
Asi přelitá.
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.5.2010
Díky za zprávu, nám se to letos ukázalo pouze na jednom stromě a to ještě jen na půlce. Ta zdravá je nějaká pološvestka, ta druhá ?mirabelka (táta si se jmény moc hlavu nelámal, co mu chutnalo, to narouboval, té mirabelce říkal... celý příspěvek >
Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 20.5.2010
Zakládám tuto diskuzi proto, abych netříštila tu "roubovací" a také v naději, že někdo přihodí další zkušenosti. Teď jsem strávila asi hodku času hledáním rcp na netu a zde na zahradě. Tady o kandování zatím žádná diskuze není, je spousta... celý příspěvek >
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 19.5.2010
Rony, už se ozvali rostlinolékaři?
Zeleň do truhlíku, 18.5.2010
Bude to asi lysimachia - vrbina penízková. Elena
Roubování melounů a okurek, 18.5.2010
Pěstuji fíkolistou už pár let na kandování. Dužnina je sice bílá (ostatní dýně jsou oranžové), dá se přibarvit třeba bezinkami. Chuťově a konzistencí se blíží takové té z kandovaného ovoce, které kdysi kupovala máma do pečiva. Nedozrálá voní po... celý příspěvek >
Rajče orange, 17.5.2010
No, ono to rajče oranž je a není keříčkové. Já je pěstuji již několik let a je zajímavé, když je dám mezi keříčková, určitě vyroste vysoké jako tyčkové, když mezi tyčková, je to keříčkový prďous. Vždy semínka kupuji, neschovávám z vlastních rajčat.... celý příspěvek >
Určení rostliny, 16.5.2010
Ta má jiné listy.
Nejatraktivnější stromy, 16.5.2010
V současnosti je tůje velice módní, potom každý zjistí, že hrůůůza, prosychá, další děs, roste vysoko, další, opadává a všude smetí - my ji měli jen na hřbitově a i tam jsme ji zrušili. Ale proti gustu... Elena
Patizony a cukety ve stínu?, 16.5.2010
My jsme měli vloni na zastíněném kompostu vysazeny melouny, okrasné tykve a tykev fíkolistou, ta jediná rostla, ale jako divá, dokonce ve dvou metrech na jabloni, kam se vyšplhala měla uzrálé dýně. Elena
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 16.5.2010
To byla reakce na výše psané na slimáky. Někdo mi říkal, že prý jim nevoní kakao. Elena
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 16.5.2010
A ve skleníku mimo to přísadu afrikánů, letních jiřinek a cínií. Mrchy. Elena
Roubování melounů a okurek, 14.5.2010
Zkuste objednat přímo u Semo Smržice.
Chci se napást na zahradě, 14.5.2010
Myšpule se jedí až po přejítí mrazem, až jsou hniličkovaté. Elena
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika