|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Roubování melounů a okurek, 20.5.2010 Paní Oxalistriagularis, na téma kandování jsem založila novou diskuzi, abych tuto roubovací netříštila a taky se těším na rcp i jiných. Elena | | Ujmutí broskvoně, 20.5.2010 Asi přelitá. | |
| | Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.5.2010 Díky za zprávu, nám se to letos ukázalo pouze na jednom stromě a to ještě jen na půlce. Ta zdravá je nějaká pološvestka, ta druhá ?mirabelka (táta si se jmény moc hlavu nelámal, co mu chutnalo, to narouboval, té mirabelce říkal... celý příspěvek > | | Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 20.5.2010 Zakládám tuto diskuzi proto, abych netříštila tu "roubovací" a také v naději, že někdo přihodí další zkušenosti.
Teď jsem strávila asi hodku času hledáním rcp na netu a zde na zahradě. Tady o kandování zatím žádná diskuze není, je spousta... celý příspěvek > | | Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 19.5.2010 Rony, už se ozvali rostlinolékaři? | | Zeleň do truhlíku, 18.5.2010 Bude to asi lysimachia - vrbina penízková. Elena | | Roubování melounů a okurek, 18.5.2010 Pěstuji fíkolistou už pár let na kandování. Dužnina je sice bílá (ostatní dýně jsou oranžové), dá se přibarvit třeba bezinkami. Chuťově a konzistencí se blíží takové té z kandovaného ovoce, které kdysi kupovala máma do pečiva. Nedozrálá voní po... celý příspěvek > | | Rajče orange, 17.5.2010 No, ono to rajče oranž je a není keříčkové. Já je pěstuji již několik let a je zajímavé, když je dám mezi keříčková, určitě vyroste vysoké jako tyčkové, když mezi tyčková, je to keříčkový prďous. Vždy semínka kupuji, neschovávám z vlastních rajčat.... celý příspěvek > | | Určení rostliny, 16.5.2010 Ta má jiné listy. | | Nejatraktivnější stromy, 16.5.2010 V současnosti je tůje velice módní, potom každý zjistí, že hrůůůza, prosychá, další děs, roste vysoko, další, opadává a všude smetí - my ji měli jen na hřbitově a i tam jsme ji zrušili. Ale proti gustu... Elena | |
| | Patizony a cukety ve stínu?, 16.5.2010 My jsme měli vloni na zastíněném kompostu vysazeny melouny, okrasné tykve a tykev fíkolistou, ta jediná rostla, ale jako divá, dokonce ve dvou metrech na jabloni, kam se vyšplhala měla uzrálé dýně. Elena | | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 16.5.2010 To byla reakce na výše psané na slimáky. Někdo mi říkal, že prý jim nevoní kakao. Elena | | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 16.5.2010 A ve skleníku mimo to přísadu afrikánů, letních jiřinek a cínií. Mrchy. Elena | | Roubování melounů a okurek, 14.5.2010 Zkuste objednat přímo u Semo Smržice. | | Chci se napást na zahradě, 14.5.2010 Myšpule se jedí až po přejítí mrazem, až jsou hniličkovaté. Elena | |
|
|
|
|