Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvetlý Krvokvět, 25.5.2010
To naše ucho kvete někdy i v zimě.
Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 25.5.2010
Dík za tip, hrušky, jestli ovšem nějaké budou, vyzkouším. Jablko-makový štrůdl dělám také, ale sypu perníkem, dýně s rumem neznám, taky zkusím. Já zavařuji oranžové s trochou ananasové tresti, okapané dávám do různých řezů na jednu vrstvu krému,... celý příspěvek >
Enterokolitída, 25.5.2010
Babská rada, dávají trochu zeleného pelyňku.
Okurky - nemoci nebo chladno?, 25.5.2010
Sadbu z květináčků sázím každý rok, protože neumím vypěstovat z přímého výsevu. Buď mi nějakým způsobem sama "odejde" nebo ji stačí sežrat slimáci a šneci. Když má dva páry pravých lístků sázím teprve ven. Letos je ještě ve skleníku. Loni... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 25.5.2010
Děkuji. Elena
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
Elena, Brno, směr Svitavy, nejde k duchu (překlep), ale k duhu.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.5.2010
No, dřeva v udírně se moji chlapi bojí. Proto mě neprošla dřevěná. Elena
Apios americana, 24.5.2010
No já mám jiřiny ještě v bedně u sklepa. Taky neraší. Elena
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
U nás se nedá šlápnout do záhonu. Dnes jednou odpoldne s kroupama a teď večer zase průtž. Slejvák jak když konev obrátíš dnem vzhůru. Všechna přísada zatím v bezpečí ve skleníku, ale jak dlouho jim budou stačit kelímky, nevím. Jinak mraky slimáků,... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 23.5.2010
Prosím všechny stavebníky a udiče o radu. Nemůžeme se shodnout, zda udírnu uvnitř omítnout nebo jen vyspárovat. V případě omítnutí, přidat do omítky vodní sklo a kolik? Díky všem. Elena
Uhorky, 23.5.2010
Mám ještě loňské, kupovala jsem je na Jánské v Brně. Elena
Uhorky, 23.5.2010
Polyversum by nepomohlo? Elena
Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010
Ten je nádherný. Já mám jen ty bílé a kvetou každý rok.
Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010
To by prorezlo, tak jako se to stalo jedné firmě u nás, která chtěla ušetřit a taky  "ušetřila". Elena
Nové slepice ke starším, 21.5.2010
Nové dáváme taky vždy tak na 14 dní zvlášť, pro začátek koupíme šrot, kterým byly krmeny. Budou ho mít pravděpodobně sebou (ta prodejna) a postupně přimícháváme to, co žerou slepice naše. Dobré dát do "izolace" taky písek. A kouhout to holt... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika