|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvetlý Krvokvět, 25.5.2010 To naše ucho kvete někdy i v zimě. | | Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 25.5.2010 Dík za tip, hrušky, jestli ovšem nějaké budou, vyzkouším. Jablko-makový štrůdl dělám také, ale sypu perníkem, dýně s rumem neznám, taky zkusím. Já zavařuji oranžové s trochou ananasové tresti, okapané dávám do různých řezů na jednu vrstvu krému,... celý příspěvek > | |
| | Enterokolitída, 25.5.2010 Babská rada, dávají trochu zeleného pelyňku. | | Okurky - nemoci nebo chladno?, 25.5.2010 Sadbu z květináčků sázím každý rok, protože neumím vypěstovat z přímého výsevu. Buď mi nějakým způsobem sama "odejde" nebo ji stačí sežrat slimáci a šneci. Když má dva páry pravých lístků sázím teprve ven. Letos je ještě ve skleníku. Loni... celý příspěvek > | | Stavba udírny s grilem svépomocí, 25.5.2010 Děkuji. Elena | | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010 Elena, Brno, směr Svitavy, nejde k duchu (překlep), ale k duhu. | | Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.5.2010 No, dřeva v udírně se moji chlapi bojí. Proto mě neprošla dřevěná. Elena | | Apios americana, 24.5.2010 No já mám jiřiny ještě v bedně u sklepa. Taky neraší. Elena | | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010 U nás se nedá šlápnout do záhonu. Dnes jednou odpoldne s kroupama a teď večer zase průtž. Slejvák jak když konev obrátíš dnem vzhůru. Všechna přísada zatím v bezpečí ve skleníku, ale jak dlouho jim budou stačit kelímky, nevím. Jinak mraky slimáků,... celý příspěvek > | | Stavba udírny s grilem svépomocí, 23.5.2010 Prosím všechny stavebníky a udiče o radu. Nemůžeme se shodnout, zda udírnu uvnitř omítnout nebo jen vyspárovat. V případě omítnutí, přidat do omítky vodní sklo a kolik? Díky všem. Elena | |
| | Uhorky, 23.5.2010 Mám ještě loňské, kupovala jsem je na Jánské v Brně. Elena | | Uhorky, 23.5.2010 Polyversum by nepomohlo? Elena | | Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010 Ten je nádherný. Já mám jen ty bílé a kvetou každý rok. | | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010 To by prorezlo, tak jako se to stalo jedné firmě u nás, která chtěla ušetřit a taky "ušetřila". Elena | | Nové slepice ke starším, 21.5.2010 Nové dáváme taky vždy tak na 14 dní zvlášť, pro začátek koupíme šrot, kterým byly krmeny. Budou ho mít pravděpodobně sebou (ta prodejna) a postupně přimícháváme to, co žerou slepice naše. Dobré dát do "izolace" taky písek. A kouhout to holt... celý příspěvek > | |
|
|
|
|