|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Syrová a klasická strava pro psa, 11.6.2010 Naši 11ti letí vlčáci dostávají ráno granule poloviční denní dávku, dnes už nevážím, od oka. Večer mají buď vařené maso nebo konzervu s přílohou - těstoviny, rýže, starý chleba. Pes nesnáší dva dny stejnou přílohu, dostane průjem, fenka sežere vše... celý příspěvek > | | Je kos škůdce?, 10.6.2010 Sekala jsem trávu pro králíky, spíše srpila a protože mi to jde docela pomalu už se na to kosáci a rehkové nemohli dívat, v podstatě mi kontrolu prováděli za patami a devastovali rozhrábnutá mraveniště. Jinak je zatím víc než jahody zajímají malí... celý příspěvek > | |
| | Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 10.6.2010 Moniliová spála peckovin, zkuste zadat, letos se zde o tom psalo hodně. | | Vaše Top ten odrůdy hrušní, 10.6.2010 Pokud byly zelenkavožluté mohly to být také Magdalenky nebo Šídlenky. | | Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 9.6.2010 V Agromanualu pro bakteriální spálu jabloní info o registraci Aliette v zahraničí, u nás zkouší Holovousy. Jinak info o této chorobě i na SRS - co dělat. | | Od včel ke králíkům, 8.6.2010 Nechce se mi věřit, že stejné chyby v krmení a chovu králíků dělá několik chovatelů. Myslím, že není způsobeno špatnou péčí a je pravděpodobné, že nedošlo naráz ke změně chovatelských návyků. Pravděpodobně se jedná o onemocnění, které by bylo vhodné... celý příspěvek > | | Jak odehnat holuby ze střechy?, 6.6.2010 Není nějaký další fígl jak odehnat holuby ze střchy? Stejný problém se stále pokáleným balkonem. Vzduchovku používat nechci. | | Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 5.6.2010 Paní Lído, všechna čest. Ta je krásná. Příští rok nebudu váhat a přikryju. Naše cibule a broskve vypadají skoro stejně - obojí jak po trvalé. Elena | | Zvonkové, 5.6.2010 Souhlasím s panem Boštičkou, máme, bohužel, už jen jednu větev Zvonkového, abychom ho zachovali, nedaří se přeroubovat na stromek (ale to je rukama). Není tržní, netrpí chorobami, příliš se nedá usměrňovat ve vzrůstnosti (jako panenské).... celý příspěvek > | | Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 4.6.2010 Může být i nedostatek vápníku. | |
| | Nové slepičky nežerou, 4.6.2010 Připojuji se s přáním všeho nejlepšího k narozeninám. Neděste se, oni jsou opravdu zvyklé pouze na šrot a vodu. Protože je ale slepice tvor zvědavý, brzy začnou zkoušet, co vše je k snědku. Naše zkušenost - dáváme vždy taky písek někam na hromádku... celý příspěvek > | | Mravenci v trávníku, 2.6.2010 Říkají, že je odpuzuje hřbíček, ale nevím kolik by ho bylo potřeba na zahradu, možná udělat nějaký hřebíčkový odvar, po vychlazení s ním zahradu přelít, napřed ale zkusit, zda by neublížil trávníku. Elena | | Co vaše réva?, 30.5.2010 Ale ve skleníku. Venku bída, neví jestli má růst nebo ne, všechny. Elena | | Co vaše réva?, 30.5.2010 Jedna hlava révy (Asiotello) je odkvetlá, Modrý portugal začíná kvést. Elena | | Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Společným pěstováním rajčat a paprik to není určitě. Už 10 let mám zasezano pár rajčat, okurky, převaha paprik a 3 hlavy vína ve skleníku. Papriky ale takhle reagují na chlad a přemokření (nahoře mohou vypadat, že zalito málo, ale kořeny jsou... celý příspěvek > | |
|
|
|
|