Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice, 6.7.2010
Mšice bílé nejsou nebo se mýlím?
Mšice, 6.7.2010
Nestli jsem četla pozorně, tak bílé, zdálky připomínají padlí - a zese ty molice -mravenci je neností, ty mrchy létají sami, obtížné vyhubení, prý Mospilan každých 10 dnů. Začínám mít pocit, že už jim ale nevadí. Nemá někdo jiný návrh? Elena
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 6.7.2010
Dobrý večer, mohl by jste podat info jak dnes vypadá výše zmíněná odolná broskev? Sledujete ji alespň očkem? Určitě to nezajímá jenom mne. Díky.
Kadeřavost broskvoně, 6.7.2010
Nevím jak na kadeřavost, pod Bergeronkou mám česnek, takový ten´co se tam kdysi zapoměl a ted se tam pořád pár rostlinek objevuje, proti moniliové spále jsem stříkala, ale loni, když měla meruňka poprvé, moniliová hniloba se objevila jako na... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 6.7.2010
U nás jak které, dokonce ty, co bývají nejrannější teprve začínají kvést (roztočů bylo jak naseto a taky se nějak nemohly probudit), třeba to doženou. Jinak se mi zdá zpožděné téměř vše. Elena
Rajče, 6.7.2010
Rajče se postupně protahuje přes dvojprovázek s uzlíky, nahoře pod střechou nechán kus, pověšeno na háčku, když je potřeba popustit, sundat s háčku a i s provázkem popustit dolů, zavěsit za následný volný uzlík. No, napsáno strašně, ale snad... celý příspěvek >
Proskurník, sléz, topolovka atd., 6.7.2010
Majoránkový, tymiánový, yzopový čaj je taky na odkašlávání dobrý. Zkušenost - prostřídejte, jinak se mu zprotiví.
Co s touto plazivkou?, 5.7.2010
Tento herbicid neznám, ale asi bych neriskovala, většinou to co je na odplevelení kukuřice sežere kromě ní úplně všechno.
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 4.7.2010
Děkuji moc za recept. Rychlé a jednoduché - vůbec se nevaří?
Zázraky v zahradě, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Ty fotky jsou opravdu krásné. Já tak moc fotit neumím, ale i tak se musím podělit o drobné radosti.
Zavařování v mikrovlnné troubě, 4.7.2010
Dík za rcp. česnek, i když ho jinak nemusím, do okurek dávám. Dobré, pro parádu i chuť je přidat pár kousků červené papriky, feferonku, dva lusky žluté fazolky a nezapomenout na 2-3 lístečky estragonu. S ním už skoro znojemské jsou. Nové koření... celý příspěvek >
Rybíz - Jonkheer van Tets, 3.7.2010
Moje babička, které se o želírovacích prostředcích ani nesnilo, přídávala ke všemu ovoci s nedostatkem pektinů několik pokrájených angreštů i nezralých. Marmelády houstly o poznání rychleji. Přidávám je také, i když želírovadla používám. Nezavařuji,... celý příspěvek >
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 2.7.2010
Začíná být atuální první várka pečeného čaje : 2,5 kg ovoce (rybízy - všechny barvy, maliny, jahody, josta, meruzalka, višeň, třešeň a co ještě máte na zahradě), 1,5 kg cukr krupice, 2 rovné kávové lž. mleté skořice, 8 hřebíčků, 3/4 l rumu. Ovoce a... celý příspěvek >
Pracovni obuv, 2.7.2010
Dobrá zpráva. Odlepuje se podrážka i na botě druhého páru.
Kustovnice čínská, 2.7.2010
Poraďte prosím, jestli víte, u kustovnice na jaře zasazené mám ten samý problém.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika