|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mšice, 6.7.2010 Mšice bílé nejsou nebo se mýlím? | | Mšice, 6.7.2010 Nestli jsem četla pozorně, tak bílé, zdálky připomínají padlí - a zese ty molice -mravenci je neností, ty mrchy létají sami, obtížné vyhubení, prý Mospilan každých 10 dnů. Začínám mít pocit, že už jim ale nevadí. Nemá někdo jiný návrh? Elena | |
| | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 6.7.2010 Dobrý večer, mohl by jste podat info jak dnes vypadá výše zmíněná odolná broskev? Sledujete ji alespň očkem? Určitě to nezajímá jenom mne. Díky. | | Kadeřavost broskvoně, 6.7.2010 Nevím jak na kadeřavost, pod Bergeronkou mám česnek, takový ten´co se tam kdysi zapoměl a ted se tam pořád pár rostlinek objevuje, proti moniliové spále jsem stříkala, ale loni, když měla meruňka poprvé, moniliová hniloba se objevila jako na... celý příspěvek > | | Co vaše réva?, 6.7.2010 U nás jak které, dokonce ty, co bývají nejrannější teprve začínají kvést (roztočů bylo jak naseto a taky se nějak nemohly probudit), třeba to doženou. Jinak se mi zdá zpožděné téměř vše. Elena | | Rajče, 6.7.2010 Rajče se postupně protahuje přes dvojprovázek s uzlíky, nahoře pod střechou nechán kus, pověšeno na háčku, když je potřeba popustit, sundat s háčku a i s provázkem popustit dolů, zavěsit za následný volný uzlík. No, napsáno strašně, ale snad... celý příspěvek > | | Proskurník, sléz, topolovka atd., 6.7.2010 Majoránkový, tymiánový, yzopový čaj je taky na odkašlávání dobrý. Zkušenost - prostřídejte, jinak se mu zprotiví. | | Co s touto plazivkou?, 5.7.2010 Tento herbicid neznám, ale asi bych neriskovala, většinou to co je na odplevelení kukuřice sežere kromě ní úplně všechno. | | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 4.7.2010 Děkuji moc za recept. Rychlé a jednoduché - vůbec se nevaří? | | Zázraky v zahradě, 4.7.2010 Ty fotky jsou opravdu krásné. Já tak moc fotit neumím, ale i tak se musím podělit o drobné radosti. | |
| | Zavařování v mikrovlnné troubě, 4.7.2010 Dík za rcp. česnek, i když ho jinak nemusím, do okurek dávám. Dobré, pro parádu i chuť je přidat pár kousků červené papriky, feferonku, dva lusky žluté fazolky a nezapomenout na 2-3 lístečky estragonu. S ním už skoro znojemské jsou. Nové koření... celý příspěvek > | | Rybíz - Jonkheer van Tets, 3.7.2010 Moje babička, které se o želírovacích prostředcích ani nesnilo, přídávala ke všemu ovoci s nedostatkem pektinů několik pokrájených angreštů i nezralých. Marmelády houstly o poznání rychleji. Přidávám je také, i když želírovadla používám. Nezavařuji,... celý příspěvek > | | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 2.7.2010 Začíná být atuální první várka pečeného čaje : 2,5 kg ovoce (rybízy - všechny barvy, maliny, jahody, josta, meruzalka, višeň, třešeň a co ještě máte na zahradě), 1,5 kg cukr krupice, 2 rovné kávové lž. mleté skořice, 8 hřebíčků, 3/4 l rumu. Ovoce a... celý příspěvek > | | Pracovni obuv, 2.7.2010 Dobrá zpráva. Odlepuje se podrážka i na botě druhého páru. | | Kustovnice čínská, 2.7.2010 Poraďte prosím, jestli víte, u kustovnice na jaře zasazené mám ten samý problém. | |
|
|
|
|