Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tenké skořápky, 13.7.2010
Samozřejmě, přidat vápník, písek.
Neznáme jméno, 12.7.2010
Česky Hvězdička.
Hadovky ve skleníku - co s tím?, 11.7.2010
Sviluška - škůdce, Omite - postřik, případně draví roztoči.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 11.7.2010 Obsahuje fotku
Přesně jak píše Micuko, nenáročná kytka, aby kvetla potřebuje dostatek světla, nepřelít. U nás trvale v bytě.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 11.7.2010
Díky za zprávu.
Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 10.7.2010
Už asi hodinu přemýšlím zda je to zpráva dobrá nebo špatná. Asi dobrá, dá se s tím úspěšně bojovat. Snad. S bakteriální spálou je to asi horší. V každém případě díky za ni.
Co vaše réva?, 10.7.2010 Obsahuje fotku
Takhle začíná zrát náš Asiotello. Kdyby neměl tolik + málo vzrůstný, absolutně rezistentní na vše, ranný, v květu voňavý, už by byl pryč. I přes doopylování štětečkem, pohnojení Rosaborem některé založené "kuličky" opadaly. Elena
Pomozte mi identifikovat tuto rostlinu, 10.7.2010
Díky, je to přesně ona. Já hledala stále mezi rozchodníky, nalézti jsem nemohla. Klejichu mám doma, oranžovou, hrnkovou, co musí na zimu domů a podoba květenství mne nenapadla. Elena
Mravenci v hlíně, 10.7.2010
Mátu ne, tu nemají natolik rádi, že mi zlikvidovali 3 "odpuzující" květníky ve skleníku. Udělali si hnízda pod nimi a naprosto ji, než jsem si stačila všimnout, zničili.
Pomozte mi identifikovat tuto rostlinu, 10.7.2010 Obsahuje fotku
Prosím, nevíte jak se jmenuje tato rostlina, cca 120 cm vysoká, voní, líbí se včelám, dlouho vydrží ve váze, našla jsem ji na poli, bylo jí tam mraky. Děkuji.
Řízkování rybízu bylinnými řízky, 10.7.2010
Díky, díky, teď už jo.
Řízkování rybízu bylinnými řízky, 9.7.2010
Prosím, přečtěte si po po sobě znovu "Klíčové řízky... Takový řízek má podobu kladívka, proto tedy kladívkový..." Nebo jsem to snad nepochopila jen já?
Jed na pavouky, 9.7.2010
Předpokládám, že by měl fungovat postřik, který je na roztoče a svilušky. Asi.
Zázraky v zahradě, 8.7.2010
Veverky mi chodí přes zahradu, černé a rezavé, ale vyfotit by se mi je nepodařilo. Tento úlovek s Čiperkou, která si zrovinka nosí na hnízdo, je tak na první cenu v nějaké soutěži. Máte pravdu, že procházky s pejsky člověka velmi obohatí právě tím... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 8.7.2010
Konvalinko, to je macek. A zkusila jste mu ten prst nabídnout jako pan Jaroslaw? U nás byla roháčí samička, ale než jsem se doštrachala pro foťák, tak byla v čudu. Pěkný den a více takových krásných úlovků. Elena
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika