|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Dobri susedia, 7.2.2011 Úplně stejná zkušenost s kombinací mrkev-cibule. Dokonce jsem v některém Zahrádkáři četla o seriozních pokusech s těmito sousedy a po tři roky dopadly stejně - jednalo se však o prevenci napadení mrkve, potvory napadly obojí. Elena | | Neznámá, 3.2.2011 Prosím autora dotazu o doplňující info - původ rostliny (odkud ji máte) a zda listy na zimu opadávají, kde pěstujete. Díky. E | |
| | Divná choroba jablek, 2.2.2011 Domnívám se, že tato "skvrnitost" je způsobena otlaky při skladování a přepravě. V podmínkách chladíren a chvíli v obchodě se neprojeví až při delší změně prostředí. Elena | | Neznámá, 1.2.2011 No, já nevím, ale asi jako obvykle jsem trochu mimo, mně spíše ty listy připomínají ně jakou kalinu, snad tušalaj? Elena | | Prosím poraďte s kombinací zeleniny, 1.2.2011 Když se tu bavíte o špenátu, zkoušeli jste už novozélandský špenát "čtyřboč"? Patří k našim oblíbeným - sbírá se po celé léto až do zámraz, je to plazivka, snese zastínění, měli jsme ho pod stromy, kde nic jiného nechtělo růst, loni byl na... celý příspěvek > | | Co je to za kytku?, 1.2.2011 Doplňuji tuto diskuzi jen proto, abychom se (nebo někdo jiný) zase neuvedli v omyl. 1 a 2 není Leptospermum, ale Chamelaucium uncinatum. E | | Slimáci, 31.1.2011 Paní Marcelo, díky. Povšimla jsem si, že do bylinkového záhonu se jim moc nechce, ale nenapadlo mne nastrkat bylinky mezi kytky. A to já mám smíšené kultury moc ráda. Měsíčky a aksamitníky rostou téměř všude. Jeden rok díky samovýsevu rostly u nás... celý příspěvek > | | Sněhová vločka, 31.1.2011 No, právě. S místem je problém vždy, je tolik krásných kytek, nejen pokojových, ale i letniček, které přezimovat nepotřebují, všelikerých druhů i odrůd ovoce - ale kam? Jinak, gůglila jsem také, podmínky by se splnit daly, na krámech se určitě objeví... celý příspěvek > | | Slimáci, 31.1.2011 Paní Marcelo, podělte se, prosím, které bylinky odpuzují slimejše. Elena | | Sněhová vločka, 30.1.2011 Paní Lído, smekám. Pravděpodobně jsem špatně zadala s překlepem nebo spíše s přepisem, hledala jsem v knize, opsala a potom špatně přečetla. Nacházela jsem jen na zahraničních webech. Budeme se po ní také pídit? Je pěkná. Elena | |
| | Určení pokojovky, 30.1.2011 Tipovala bych, že by to mohla být kohlerie. Elena | | Chci novou meruňku, 30.1.2011 Ještě omluva za zkomolení jména a překlepy. | | Chci novou meruňku, 30.1.2011 Pane Mičuriče, mám občas silný pocit, že všechna tato zjišťování a půdní rozbory a nevím co ještě se berou přííliš vážně. Je jasné, že pro pár stromků nepoletí zaahrádkář nechávat udělat rozbor půdy, navíc každý rok je to trošku jinak. Nebudete jeden... celý příspěvek > | | Orchidea, 30.1.2011 Zadejte si tady vlevo do vyhledávání orchideje, pěstování orchidejí apod., objeví se Vám sposta plnohodnotných diskuzí a prima tipy a návody. Kousek níž je sekce Pokojové rostliny, nejne návody, ale i nááádherné obrázky z letošní diskuse. Elena | | Sněhová vločka, 30.1.2011 Paní Lído, jsme asi vedle jak ta jedle. Sice jsme loňský příspěvek našly, ale opravdu leptosm. nemá "jehličí". Pro panazadavatele přihazuji další návrh - chamelancium - nutno hledat ve světě. Elena | |
|
|
|
|