Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 26.7.2010
Naše německá ovčačka má geneticky danou dysplazii kyčelních kloubů, jeden má v roce operovaný (ne přímo kloub, ale nějak "upraveny" svaly), krmili jsme ji normálně, dostatek chrupek, kůží, úměrně pohybu, nepřehánět zátěž. Je jí 11 let, dnes... celý příspěvek >
Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010
S listy jsem žádný problém nepoorovala. Záhon z jedné strany jsem vápnila v loňském roce, žádná změna, z druhé strany má mulčovací kůru výsadba kolem plotu. Až do loňského roku rostla asi 6 let pod velkým ořešákem a na rozdíl od ostatních rostlin a... celý příspěvek >
Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010 Obsahuje fotku
nebyla jsem přihlášená
Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010
Máme doma kdouli, keř. Vyrostla z podnože hrušně, kterou rouboval můj táta na odkopek u velkých kdoulí. Neděláme s ní žádné mimořádnosti, občas sestřihnout, pohnojit současně s okolními záhony. Na jaře krásně kvete, kdoule zpracovávám. Asi tak. Brno,... celý příspěvek >
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010
Kandování dýní popsáno v Kandování (dejen) tykve fíkolisté, tu jsem zavařovat ale nezkoušela. Jinak ostatní tykve (dýně) zavařuji - rozkrojit, vyčistit, oloupat, nakrájet na cca 1/2 cm kostičky, na 12 hod. do ocetem okyselené vody, slít, okapat, do... celý příspěvek >
Vánoční kaktus, 25.7.2010
Nechala bych ho venku, nám obyčejně kvetou v srpnu na balkoně některé a nechávám je tam. Kvetení podpořil asi přísušek minulých týdnů. Všude píšou, že s nakvetlým vánočním kaktusem se nemá hýbat, shodí poupata i květy. Elena
Zapas sezony: lebeda - trava, 25.7.2010
Zdá se, že začínáte vítězit, Vy a tráva. Držím palce.
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010
Díky za další brusinky, ten rum je tam podle mne jen pro chuť, když se to sterilizuje, asi by se čaj kazit neměl. Třeba ale bude někdo vědět "dětský rcp". Ještě zpět k okurkám, stejný nálev používám na cukety, mix cuketových a okurkových... celý příspěvek >
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 24.7.2010
Na okurky děláme tento nálev, kdo ochutnal, chválil : 1,5 l vody, 0,7 l octa, 30 dkg cukru, 2 pol. lž. soli, 1 pol.lž. hočičného semínka, 30 pepřů, 10 hřebíčků, 1 bobkový list - nálev svařit, nechat vychladnout, do každé sklenice mezi okurky dát 2... celý příspěvek >
Mravenci na záhonech, 24.7.2010
Dobrý večer, Sylvo, nesmíte se divit, že všichni neodpoví hned na téma, které zde bylo popsáno již několikrát a spousta diskutujících již "vystřílela" všechny svoje nápady a zkušenosti. Stačilo si zadat do vyhledávání zde mravenci na... celý příspěvek >
Fotogalerie zahradních jezírek, 24.7.2010
Jezírko i všechno kolem máte moc pěkné. Máte taky čas si sedou a kochat se? Elena
Název pokojové rostliny , 24.7.2010
Pravděpodobně hoya carnosa - vosovka tučnolistá.
Jak se jmenují tyto květiny?, 24.7.2010
Paní Marie, jak dopadla churavá kytka? Nikdo se neozval s určením choroby, já bych typla na fusáriové vadnutí jako u aster. Nevím ale, zda postihuje i zvonky. Elena
Dilema, 23.7.2010
Ahoj, Jano. Přebolí, ale vzpomínat budete stále. U nás byl na dvoře vždycky pes, někdy i dva, všechny, už od dětství si pamatuji jménem, všichni byli svým způsobem vyjímeční a na všechny rádi vzpomínáme. Bohužel, živí tvorové jsou smrtelní a tak to... celý příspěvek >
Prosím o radu - Durman, 22.7.2010
No, to by mne taky docela zajímalo, koupila jsem před 4 roky na tru žlutý, paní říkala, ten vám ještě letost pokvete, dodnes ani poupátko a bílý a růžový kvetou každým rokem, žádná přehnaná péče. Elena
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika