Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2010, 8.8.2010
Možná ještě přihnojte, aby se měly z čeho zmátořit. Elena
Melounoviště 2010, 8.8.2010
Nejvíc napadené listy otrhat, zbytek a zem kolem postříkat např. Omithe - OL 3 dny, mrkněte na diskuzi o skleníkových okurkách, tam se to myslím řešilo taky. Jo a postřik zopakujte tak cca po týdnu, 10 dnech. Mělo by pomoci. Elena
Dýně, 7.8.2010
Já bych se s tím až tak netrápila, nezaštipuji nikdy, dýně si udrží jen tolik plodů, kolik je schopna zvládnout, nemívám sice maxi, ale 35 kg bývají. Protože bývá několik rostlin, obykle ani nespotřebuji, něco rozdám a zbude i pro slepice a prasata.... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 7.8.2010
Řekla bych, že začíná řádit sviluška. Elena
Twist Off, 7.8.2010
Zavírám vždy napevno, nikdy nedotahuji. Že by se moc kazily, nezdá se mi. Za zimu snad 2-3 sklenice z x. Pro jistotu nepočítám. Elena
Vanilka pravá, žloutnutí listů, 6.8.2010 Obsahuje fotku
Naší milé vanilce listy žlotnout přestaly, neroste, žádný nový výhonek se neobjevil. Ale
Něco žere papriky, 6.8.2010
Nepochybujte, už jsem psala v jiném paprkovém vláknu, dirky do paprik i jejich listů vykusují škvoři.
Stará (ne)známá jablon, 6.8.2010 Obsahuje fotku
Přihodím fotky Krasokvětu z dneška.
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010
Ano, ale letos s tímto počasím, nevím, nevím. Předloni bylo přece jen větší sucho a tepleji. Dnes bych asi sázela na jistotu nějaké chemie. Elena
Bioton jsem zkoušela jednou, rozmíchala navíc v zákvasu z kopřiv, zabral? nebo se vzmátořily samy (rajčata) nevím. Loni jsem nestříkala, letos také ještě ne. Ťuk, ťuk, klep. Elena
Aliette 80 WG - OL 3 dny. Dobrá zkušenost.
Svilušky, 5.8.2010
Nemáte moc přistíněno?
Cizokrajný krásný keř, 5.8.2010
Vypadá to jako hořcový stromek - solanum rantonetii. Jen se mi nezdá to postupné nakvétání. Elena
Růže z jericha, 4.8.2010
Teď jsem koukla na net a prý náchylnost na mšice je druhová, nepostihuje všechny zimolezy stejně. Elena
Růže z jericha, 4.8.2010
Růže z Jericha - zimolez potřebuje oporu, aspoň ten co mám doma, pěkně voní, ale je to mšicolapka. Ta naše je obalená mšicemi snad všech barev. Třeba někdo poradí líp. Elena
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika