|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pozná prosím někdo toto ovoce?, 1.10.2010 No, ona shnije i ta kdoule, nakonec. Nevydrží do jara. A když u Vás roste kdoulovec, s kdoulí by nemusel být problém. U nás, na severní straně Brna rostou bez problémů, zrají. Já dělám pouze kdoulové želé, někde tomu říkají sýr, někdy dávám sušit do... celý příspěvek > | | Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 30.9.2010 Už jsem ji i zavařovala. Protože je tužší než Goliáš a ostatní "slupkaté" potřebuje déle povařit. Prý je dobrá pečená, jako jablka, na sladko, to jsem ale nezkoušela. Zelí, džusík (s mrkví)? Mám štěstí, že přebytky, které již nikdo nechce,... celý příspěvek > | |
| | Jak se jmenuje tahle kytička?, 30.9.2010 Kalanchoe, kolopejka. | | Co je to za odrůdu 2, 30.9.2010 Nemohlo by to být Smiřické vzácné? - viz vlákno Hledám zvláštní jabloň. Elena | | Rýč, 29.9.2010 Je zde i na jiných vláknech chváleno nářadí Bahco, mám zkušenosti, a dobré, jednak s jejich pilkami, zahradnickými nůžkami, noži i jiným nářadím. Rýč této značky nemáme, ale docela by mne zajímal názor někoho, kdo jej prověřil v praxi. Trochu se... celý příspěvek > | | Kolik potrebuje krava krmeni, 28.9.2010 Vidím, že se nikdo neozývá. Když orientačně, tak orientačně. Měli jsme velkou černostrakatou holštýnku, je zhruba dvojnásobná proti české červenostrakaté. Krmné dávky se vypočítávají podle živé váhy a množství mléka. Sena na zimu pro ni a pro 20-30... celý příspěvek > | | Koza méně žere a málo dojí, 20.9.2010 Sežeňte veterináře, na toto jsou fóra krátká. Neotálet. | | Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.9.2010 Z fotky přímo čiší pohoda, moc pěkné. Elena | | Nemocný ibišek?, 16.9.2010 Teď už ne. | | Čačanska Najbolja, 15.9.2010 No právě, cukru jsem dala stejně jako do domácí, nejsou málo sladká, a pekla asi jen o čtvrt hodky déle. Myslela jsem, že to bude min. dvojnásobná doba, proto bylo překvapení příjemné. Elena | |
| | Hrušeň neplodí, 15.9.2010 Já tímto dotazem reagovala na doporučení "...nebo hrušeň přeroubujte na rezistentní odrůdu." A divila jsem se - to ale bohužel přes net není vidět. Elena | | Čačanska Najbolja, 15.9.2010 Včera jsem pekla z najbolaji povidlí. Při návrhu na tento "experiment" od mých chlapů se mi do toho moc nechtělo, myslela jsem, že bude moc světlé a k nedopečení. Výsledek mne příjemně překvapil. Na sušení ale opravdu nejsou nebo dělám něco... celý příspěvek > | | Hrušeň neplodí, 15.9.2010 Existuje rezistentní hrušeň proti (ke) rzi? Máme několik odrůd i nových, kromě Nagevicovy jsou bez postřiků napadeny všechny stejně, a to hodně (záleží na počasí na jaře). Elena | | Co je to za kytku, 13.9.2010 Já pecku dostala, zasadila, rostliny mám třetím rokem asi 30 cm vysoké. Jedna bydlí v zimě na verandě na okně spolu s muškáty (východ), druhá na okně v ložnici (jih). Není mezi nimi žádný rozdíl v růstu. Elena | | Co je to za kytku, 13.9.2010 Nemohl by to být lokvát - japonská mišpule? Mám takový dojem, že ten náš má podobné listy, pecka (semeno) jaké bylo po vyklíčení nevím. Elena | |
|
|
|
|