|
Příspěvky uživatele - 52.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 27.7.2010 Dělal mu veterinář rtg kyčlí? To je první věc, od které by mělo odvíjet další léčení. Provádí se v narkóze, pro mladého pejska by neměla být nebezpečná. Ovšem ten snímek musí vet umět správně přečíst, v případě pochybností nechte rentgen ověřit u... celý příspěvek > |  | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010 Dobrý den, měla bych dotaz ohledně toho rumu v čaji - z jakého důvodu se tam přidává? Kvůli trvanlivosti nebo chuti? Chci totiž vyrobit čaj pro děti.
A přidám svůj recept na rybíz:
Rybíz a la brusinky
1 kg rybízu
¼ l vody
¼ l... celý příspěvek > |  |
|  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 19.7.2010 Prosím vás, nevozte je do lesa, co je to za nesmysl? Plzáci u nás nemají přirozeného nepřítele, tímto je jen pomáháte množit a škodíte životnímu prostředí, nežere je nic ani v tom lese. Když si koupíte Ferramol, neotrávíte nic a plzáky slušně... celý příspěvek > |  | Jed na pavouky, 15.7.2010 Ano, naprosto souhlasím s Reevem. Nepřestává mě udivovat, jak si někdo pořídí nemovitost v přírodě a pak mu vadí všechno, co se v té přírodě vyskytuje. |  | Postřik na mšice, 8.7.2010 Aha, no vidíte, možné to je a potěšilo by mě to. Ale ať už je to jakkoliv, hlavně že výsledek je uspokojivý. |  | Postřik na mšice, 8.7.2010 Přesně tak ošetřuji angrešt už několik let, kdysi jsem to sem psala. Poprvé chemie, pak cca 2x Bioton. Na nic jiného Bioton nepoužívám, ale v tomto případě mám stoprocentní úspěch, přestože jeden z angreštů je velmi náchylný Zlatý fík. Nádobu vymývám... celý příspěvek > |  | Višeň - padá listí, 6.7.2010 Taky by to mohla být skvrnitost listů - viz zde.
moje višeň (morella) na to trpěla dost |  | Okurky, 30.6.2010 Už se to tady probíralo, podívejte se na toto vlákno. |  | Je kos škůdce?, 21.6.2010 ... až nebudeš moci, sokola zavolej. |  | Proč usychá višeň?, 20.6.2010 Nejlepší bude, když si přečtete návod k použití. Na příbalovém letáku nebo na internetu. |  |
|  | O jakou jde chorobu, 17.6.2010 Připadá mi to jako výsledek působení glyfosfátu, tedy nějakého herbicidu, jak už nahoře píše pan Vysloužil. Mohlo k tomu dojít spíš v minulém roce, nestříkali jste něco roundupem? |  | Čím je vhodné sekat vysokou trávu?, 16.6.2010 Souhlasím, taky mě fascinuje, jak si lidi nakoupí všechny možné stroje a blbosti, aby nemuseli vynaložit absolutně žádnou fyzickou námahu a když je všechny zapojí, tak jdou do fitnessu. Kdyby v tom fitku aspoň produkovali elektřinu nebo tak něco. |  | Okurky - kdy zalévat?, 15.6.2010 Já se obávám, že tyhle starší rady jsou z dob, kdy panovalo ještě normální počasí. Poslední roky buď v jednom kuse leje, nebo několik týdnů či měsíců neprší vůbec. Pak bez zalévání odejde všechno, před pár lety žloutly v srpnu i stromy. |  | Jak mnozit fuksii ktera se mi vetrem zlomila, 15.6.2010 Dělám to stejně jako předřečníci, jenom ještě zaštípnu vrcholek, přijde mi, že se řízek líp ujímá a budoucí rostlině prospěje rozvětvení. |  | O jakou jde chorobu, 14.6.2010 Podívejte se ještě jednou nebo si vemte brejle. |  |
 |
|
|
|