|
Příspěvky uživatele - 4.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vláknitá řasa, 29.5.2010 Oprava - Fluval -HAgen :-) |  | Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 29.5.2010 S radostí použijte jemnější frakci, je li dostupná, pokud ne, větší frakci použijte již jako kompromisní. |  |
|  | Červená líska, 28.5.2010 Máte naprostou pravdu - svojíčervenou jsem vykopal jako náletovou dřevinu na kraji lesa. Její"maminka" je sice mohutná, ale ve stínu lesa. Po clou vegetaci je červená, moje zelená již nyní :-)) |  | Ořezání jabloní, 28.5.2010 Mohou, ale pokud se nemýlím, problém není v nich, ale v tom, kdo zasadí strom půl metru od hranice pozemku, člověka by nenapadlo, že je přeroste.
Sám jsem zakoupil před lety dům, kde bylo několik podobně zasazených stromů, obešel jsem sousedy, jedné... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010 Stanislawe, jen pro pobavení, jeden z mých spolužáků na VŠ rád cestoval, mimo jiné jel v devadesátých letech do Číny, přes Rusko. V tzv. "zakázaných městech" proběhla konverze vojenského průmyslu a tak továrny, které vyrýráběly... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010 Dobrý den Mirku,
my jsme mrňavá firma a zaměstnanci (je jich pár) nejsou anonymní a na nařádí jsu citliví. Ono to není jen o fiskarsu, ukažte mi stavební firmičku, kde se pracuje se značkovým nářadí,(V našem případě Metaba, protooly, modrý... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010 Budete se divit Mirku, ale po osobní zkušenosti jsem ocelové rýče a lopaty od Fiskarsu koupil do stavební firmy. Po zkušestech s tvrdým nasazením těchto nástrojů mne zde tuze pobavily příspěvky "Na rýči nic nevymyslíte", nebo že je to hobby nářadí... celý příspěvek > |  | Vláknitá řasa, 28.5.2010 Ono je to spíše naopak, co se týče fragility systému.
Ale přes to, akvária nejsou "jiná" je to biotop, který potřebuje technickou podporu a biologická filtrace, která jej udržuje v chodu je zcela stejná jako u jezírek. Nemáte zde... celý příspěvek > |  | Vláknitá řasa, 27.5.2010 Dobrý den, S průtokem je to asi tak - pokud měřím NOx, není velkých rozdílů mezi polovičním průtokem a plným (za běžného provozu). Filtry jsou předimenzované :-)) To mám rád :-)) Navíc mírnější průtok v akvárku trochu zlepšuje výskyt vláknité... celý příspěvek > |  | Vláknitá řasa, 27.5.2010 Dobrý den pane Hrkale, s Vámi je radost diskutovat, vždy trefíte cíl-
add filtry-
používám výhradně Fluval 305, silné, výkonné a bezporuchové filtry, papírový výkon je 1000l /h, reálný maximální okolo 750l, osobně používám vestavěné regulace a... celý příspěvek > |  |
|  | Konev Fiskars, 26.5.2010 Konev Fiskars je OK, slouží skvěle, bez politých nohou :-)), napadá mne, zda předřečník a neměl smůlu a nekoupil zmetek. Mě slouží bez chyby |  | Jabloň postříkaná jarovou vodou - proti mšicím, 26.5.2010 Mýdlo je agresivnější než jar , Jarový roztok je dobré druhý den opláchnout. |  | Vláknitá řasa, 26.5.2010 Určitě ještě vyčkejte na odpověď pana Hrkala, osobně do výkonných vnějších filtrů pro velká akvárka kombinuji filtrační média jiných výrobců, jsou -li lepší. Výrobci akvarijních (kvalitních) vnějších filtrů vytvářejí modulární design filtrů, které... celý příspěvek > |  | Vláknitá řasa, 26.5.2010 To co píšete má logiku, koneckonců víme jak se rostliny rozběhnou v systémech ve kterých dodáváte CO2 do vody (dělá se něco podobného v jezírkách?:-))
Add měření dusíku - ano, v podstatě rutinně, navíc mám dobrý zdroj vody prosté sloučenin dusíku,... celý příspěvek > |  | Žáby v zahradním rybníčku, 26.5.2010 je neuvěřitelné, že stále existují lidé jako jste Vy. Díky a držím palce při chočení žabáků :-)) |  |
 |
|
|
|