|
Příspěvky uživatele - 105.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez solo nebo s motorem Honda, 29.7.2010 Uvažuji o koupi křovinořezu solo 137 SB nebo křovináku osazený motorem Honda 35X, Solo výkon 1,5 Kw -Honda 1,2 Kw. Prosím o zkušenosti a názory.Díky |  | HQ nebo Honda, 25.6.2010 Na údržbu svažitého pozemku asi 1000 m vybírám křovinořez.Rozhoduji se mezí HQ327Rx a Honda UMK 425/435 E1 -/425 má výkon 0,9 KW/.Prosím poradte Díky |  |
|  | Solo nebo echo, 17.6.2010 Takže názory na křovinořez ECHO SRM 350 ES versus SOLO 137 SB.Díky |  | Křovinořez - kvalita?, 16.6.2010 Plánuji koupit křovinák.Při pročítání tady v diskusi jsem narazil na značku "ECHO",na kterou jsou od Vás slušná hodnocení.Cena za typ který jsem vybral je skoro 11 000,-Kč.Myslíte, že cena odpovídá výkonu 1,1 KW a kvalitě?Mám to na sekání... celý příspěvek > |  | Křovinořez SRM-350ES, 3.6.2010 Na pozemek u lesa cca 800m se značně nerovným terénem, s vyšší tvrdou trpávou bez náletů potřebuji křovinořez.V našem servisu mi byl doporučen SRM-350ES o výkonu 1,1kw.Bude tento výkon stačit a prosím o zkušenosti a poznatky s tímto... celý příspěvek > |  | Prosba o radu s výběrem vhodné zahradní sekačky, 25.3.2010 Viz nedavna diskuse Chci si koupit sekacku, prosim poradte. |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 22.3.2010 Zastal bych se tu jemne elektrickych sekacek. Je totiz potreba skutecne vzit v uvahu typ nasazeni. Pri sekani zahrady u rodinneho domu, kde mate k dispozici napr. nekolik zasuvek kolem domu a pomerne neclenitou zahradu, tak odpada posledni a v... celý příspěvek > |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 22.3.2010 Zajimala by me jeste jedna konstrukcni vec k dnesnim sekackam - mam starickou sekacku OPP Domazlice (pres 30let) a protoze uz ji musiim prilis premlouvat, aby fungovala (a taky je dost hlucna) koukam po nove. Parkrat jsem se byl podivat v Moutnfieldu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|