|
Příspěvky uživatele - 255.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zakládání nového záhonu na netkané textílii, 2.3.2010  tak teraz neviem či aj ja budem patriť medzi maliarov pokojov alebo či len sa moc dívam na telku..:-)))) snád sa mi podaria vložiť sem obrázky... jk...značka : z trpaslíkov nemusím |  | Zakládání nového záhonu na netkané textílii, 1.3.2010 súhlasím i ked na druhú stranu mne mulč pomohol ku kvalitnejšej pôde...,ale mulč si vyrábam sama drtičom... netkanú č. textiliu nedávam... lenpel rada by som vaše záhony videla po pár rokoch, ked sa zmiešajú kamienky s mučovaciou kôrou... prečo ste... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování mrkve a salátu, 20.1.2010 aj ja... |  | Kniha o zahrade, 19.1.2010 možno by bolo lepšie kúpiť si niekoľko kníh, nikdy vám nebude stačiť len jedna... ja to robím tak, že ked sa mi niečo páči, nejaká fotka na nete, v knihe, napr. zoskupenie rastlín, tak si ju čo naj... naštudujem a na to používam rôzne encyklopédie,... celý příspěvek > |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 14.1.2010 sory baumax...:-) |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 14.1.2010 včera som bola v nitre a naozaj to tam bolo len poprášené snehom, to u nás na záhorí je snehu habadej, prvý raz za 11 rokov čo tu bývame... ináč sme sa v nitre celkom dobre pobavili hľadaním hornbachu... jk |  |
 |
|
|
|