|
Příspěvky uživatele - 72.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moje zahrada 3D, 8.8.2010 Dobrý den,
minulý týden mi přišla tato verze domů poštou. Musím říci že na takovéto domácí plánování zahrady je to naprosto dostačující, teda pokud netrváte na profi designu a autenticitě rostlin.Jedinné co mě na tomto programu rozčiluje je... celý příspěvek > |  | Tis na nízký plot, 11.6.2010 myslím si že na takto krátký plot je tisu velká škoda, volil bych jiné alternativy rostlin : buxus, hlohyni, thujeptačí zob... |  |
|  | Živý plot v jílovité půdě, 11.6.2010 dle doporučení v jílovité půdě nejlépe roste tis červený. Zkusili jsme jej vysázet a velmi se jim daří a snášejí i větší vítr. |  | Světlá místa v trávníku, 11.6.2010 Mám stejný problém - doma zasetý trávník, je nádherný, tmavě zelený a velmi hustý, ale na dvou místech mám kola o průměru cca 1 metr trávy žlutozelené, řídké a slabé. Při bližším zkoumání jsem objevil v takto oslabené trávě pokrývku... celý příspěvek > |  | Ohraničení trávníku, 11.6.2010 ... s něčím podobným jsem se potýkal i já, pak jsem objevil plastový obrubník s oky do kterých se přitlučou umělohmotné kotvící hřebíky.Práce je s tímto výrobkem snadná a dá se i tvarovat do vlnovek a kruhů. Drahé je v dnešní době vše, ale myslím i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|