Příspěvky uživatele - 61.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybíz - Jonkheer van Tets, 4.7.2010
V jedné z řady knih o zavařování se píše: Na kompoty se bere ovoce krátce před konzumní zralostí, na šťávy a džem se bere právě v konzumní zralosti, na marmeládu, povidla a kvas se používá v plné zralosti, může být i trochu přezrálé. Nerozumněl jsem... celý příspěvek >
Bílý rybíz - Jantar, Orion nebo Viktoria?, 27.6.2010
Řekl bych, že Jantar je sladší než Primus, Blanka i Viktorie
Co se starým namíchaným benzinem?, 26.6.2010
  Kluci, co maj Pionýra či Simsona to vyjezděj
Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010
Přesně. Kupodivu bez botrytidy
Brouk na česneku i cibuli + larvy, 19.6.2010
Možná brouk ty larvy neklade, nýbrž žere. Ale určit druh brouka podle toho, že je červený, to je trochu málo. Pěkná věcička je fotoaparát.
Impregnace dřevěných sloupků na plot, 19.6.2010
Těžko říci, vyplatí.  Dřevo v půdě je beztak brzy odsouzeno k zetlení. Jistě, ponoření třeba do rozehřátého asfaltu může mít jistě dočasný efekt. Prodloužit  trvanlivost kůlů lze i tím, že je obsypete ve vyvrtané jámě místo hlínou jemným... celý příspěvek >
Nemoc listů švestky, 19.6.2010
Nejspíš houbová dírkovitost listů
Brouk na česneku i cibuli + larvy, 19.6.2010
Žádný brouk neklade larvy
Křovinořez honda, 19.6.2010
Už tady byl tento křoviňák komentovaný víckrát. Mám ho 2 roky a jsem spokojen. Ale nemám ho s čím srovnat. Před tím jsem měl starý od Mountfieldu - asi před 20 lety, hned, když otevřeli 1. prodejnu v Brně na Křenové. Ten ale tehdy vážil dvojnásobek,... celý příspěvek >
Broskev na myrobalánu, 19.6.2010
Vida, co člověk, to názor, co člověk, to jednoznačně průkazná zkušenost.    Co se týče ovlivnění kvality a chuti plodů zvolenou podnoží, bylo by to na nekončící diskuzi. Nechce se mi věřit, že by profesionální šlechtitelé na to nepřišli a... celý příspěvek >
Slimáci, 19.6.2010
Krom toho, že spolehlivému účinku příliš nevěřím, víte na kolik peněz by vyšly měděné kroužky kolem všech rostlin na záhonech?
Plody Jojo něčím napadené, 11.6.2010
Já si nemyslím, že je to houba. Taphrina pruni způsobuje puchrovitost švestek a ta to určitě není. Myslím, že plody byly něčím vykousány a hnilobou napadeny až sekundárně.
Vínovice, 6.6.2010
Metanolové kvašení doprovází v malé míře každé etanolové. Přítomnost stop metylalkoholu v destilátu z jakéhokoli vína či nepřipáleného kvasu bych neřešil.
Průklest svěstek, 6.6.2010
Raději nyní.
Jak dlouho vydrží jabloně v kýbli s vodou, 6.6.2010
  Jabloně to asi ustojí. Před 13 lety přežily zatopení delší a do větší výšky. Horší to může být s peckovinami,  Tehdy po záplavách v červenci 1997 ještě na podzim dozrála úroda švestek, ale příští jaro řada stromů odešla.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika