|
Příspěvky uživatele - 61.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rybíz - Jonkheer van Tets, 4.7.2010 V jedné z řady knih o zavařování se píše: Na kompoty se bere ovoce krátce před konzumní zralostí, na šťávy a džem se bere právě v konzumní zralosti, na marmeládu, povidla a kvas se používá v plné zralosti, může být i trochu přezrálé. Nerozumněl jsem... celý příspěvek > |  | Bílý rybíz - Jantar, Orion nebo Viktoria?, 27.6.2010 Řekl bych, že Jantar je sladší než Primus, Blanka i Viktorie |  |
|  | Co se starým namíchaným benzinem?, 26.6.2010 Kluci, co maj Pionýra či Simsona to vyjezděj |  | Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010 Přesně. Kupodivu bez botrytidy |  | Brouk na česneku i cibuli + larvy, 19.6.2010 Možná brouk ty larvy neklade, nýbrž žere. Ale určit druh brouka podle toho, že je červený, to je trochu málo. Pěkná věcička je fotoaparát. |  | Impregnace dřevěných sloupků na plot, 19.6.2010 Těžko říci, vyplatí. Dřevo v půdě je beztak brzy odsouzeno k zetlení. Jistě, ponoření třeba do rozehřátého asfaltu může mít jistě dočasný efekt. Prodloužit trvanlivost kůlů lze i tím, že je obsypete ve vyvrtané jámě místo hlínou jemným... celý příspěvek > |  | Nemoc listů švestky, 19.6.2010 Nejspíš houbová dírkovitost listů |  | Brouk na česneku i cibuli + larvy, 19.6.2010 Žádný brouk neklade larvy |  | Křovinořez honda, 19.6.2010 Už tady byl tento křoviňák komentovaný víckrát. Mám ho 2 roky a jsem spokojen. Ale nemám ho s čím srovnat. Před tím jsem měl starý od Mountfieldu - asi před 20 lety, hned, když otevřeli 1. prodejnu v Brně na Křenové. Ten ale tehdy vážil dvojnásobek,... celý příspěvek > |  | Broskev na myrobalánu, 19.6.2010 Vida, co člověk, to názor, co člověk, to jednoznačně průkazná zkušenost.
Co se týče ovlivnění kvality a chuti plodů zvolenou podnoží, bylo by to na nekončící diskuzi. Nechce se mi věřit, že by profesionální šlechtitelé na to nepřišli a... celý příspěvek > |  |
|  | Slimáci, 19.6.2010 Krom toho, že spolehlivému účinku příliš nevěřím, víte na kolik peněz by vyšly měděné kroužky kolem všech rostlin na záhonech? |  | Plody Jojo něčím napadené, 11.6.2010 Já si nemyslím, že je to houba. Taphrina pruni způsobuje puchrovitost švestek a ta to určitě není. Myslím, že plody byly něčím vykousány a hnilobou napadeny až sekundárně. |  | Vínovice, 6.6.2010 Metanolové kvašení doprovází v malé míře každé etanolové. Přítomnost stop metylalkoholu v destilátu z jakéhokoli vína či nepřipáleného kvasu bych neřešil. |  | Průklest svěstek, 6.6.2010 Raději nyní. |  | Jak dlouho vydrží jabloně v kýbli s vodou, 6.6.2010 Jabloně to asi ustojí. Před 13 lety přežily zatopení delší a do větší výšky. Horší to může být s peckovinami, Tehdy po záplavách v červenci 1997 ještě na podzim dozrála úroda švestek, ale příští jaro řada stromů odešla. |  |
 |
|
|
|