|
Příspěvky uživatele - 18.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Samosprašný rakytník, 12.4.2010 samosprašný nabízí firma Haeberli beeren ve švýcarsku, říkal jsem jim, že ho mají v číně, možná ho odtamtud sehnali.Já vyséval ruské a vyrostl mi samec, který udělá taky asi 5 bobulek jako by byl oboupohlavní.Ale samosprašný jsem ještě neviděl na... celý příspěvek > |  | Sloupové hrušně, 8.4.2010 Postrádám tady toto téma.Možná někde proběhlo ale nedá se najít pod jakým názvem.Jaké jsou odrůdy těchto hrušní a kde se dají sehnat? |  |
|  | Pýchavka - vatovec, 8.4.2010 Pýchavka (vatovec) roste na pastvinách, zahradách, sadech nejraději na vlhkých humózních živinami bohatých půdách, často v porostech kopřiv. Zatím není k dispozici metodika pro intenzivní pěstování v domácích kulturách. Proto pýchavku vysazujeme na... celý příspěvek > |  | Jakou houbu na zničení pařezu ořešáku?, 8.4.2010 já bych ho nechal tak vysoký jak je a zkusil bych navrtat ho a dát do něj kousky sírovce žlutého z lesa.Z toho jsou výborné řízky, chutná to jako řízky z telecího.Plodnice pak váží i 10 kg.Zaléval bych to. |  | Pýchavka - vatovec, 8.4.2010 no když máte leták, mělo by tam být napsáno, jak se upravuje ůda před zasazením, dejte nám to prosím vědět sem.divím se že to roste na louce v trávě, asi to potřebuje nějaký humus z trávy. |  | Rakytník řešetlákový, 8.4.2010 to, že známe jen málo odrůd rakytník tak trochu deklasuje.Až uzrají u nás ty sibiřské, přinese to úplně jinou kvalitu a tohle ovoce se stane ještě více hledané a i pěstované. |  | Minikiwi, 7.4.2010 Odrůdu nahoře neznám, Je moc odrůd.Záleží na tom, co seženete.
Určitě a.kolomikta, bývá v kruhu neb u Peška.Pak arguta.Chce to ovšem pergolu neb konstrukci.Weiki je částečně samoopylivá. Isai je trochu víc samoopylivá.jiné nejsou. |  | Není nad kiwi, 7.4.2010 Pěstuji je přes 40 let.Mám to moc dobře vyzkoušeno.Odborníci se tomuto tématu vyhýbají, protože to zatím není určeno pro velkovýrobu.Ale každá zahrádka to může mít a v budoucnu určitě bude.I kdybych měl jen metr čtvereční jistě bych zasadil... celý příspěvek > |  | Popínavé jahodníky, 5.4.2010 že je to podvod je z toho počítačově vyrobeného snímku jasně vidět a je to vidět i na jiných takových snímcích jiných firem.měli bychom si poznačit tyto firmy aby jsme si pamatovali kde ti podvodníci jsou.Asi budou mít i utajenou... celý příspěvek > |  | Rakytník řešetlákový, 30.3.2010 to by se musešla znát odrůda, aby se dalo vyčíst jak vysoko to poroste.Ščerbinka roste myslím jen 2m, ale není tu.ty co tu jsou a množí se hergo a leikora jsou asi 5m, sluníčko a krasavice asi 4m.
Sháním dva samce. |  |
|  | Přezimování jedlé mochyně, 27.3.2010 vždy když mám nějaký plod z něčeho co mi chutná, tak ho rozmáčknu na noviny aby tam zůstaly semena, nechám uschnout a dám do zásob semen, předem napíšu rok. časem vyseju neb vyhodím.
Pěstujete-li moch.Per. potom stačí v obyčejné záhonové půdě a... celý příspěvek > |  | Arguta, kolomikta, aktinidie, 20.3.2010 jemné listy, širší, ozubené, a navíc na jaře nabírají barvu do bíla, růžova, fialova,to je kolomikta.Ted teda potřebujete z kruhu samce arguty a samici kolomikty.až to dopěstujete, tak si pochutnáte. Včera mi zas jeden vynydal, že jsem mu dal... celý příspěvek > |  | Dřín a roubování, 20.3.2010 V kievě dříny očkují na semenáče. |  | Mičurinův Granátový, 20.3.2010 Já bydlím v Bystrém naproti školy.Jede se sem z Pržna, je to asi 5km a celou cestu jsou podle silnice zasazeny jeřabiny, některé fialové, ale dost malé, jiné černé roubované, těch je nejvíc, ty uživí ptáky po celou zimu, nějak to cvrčí, asi... celý příspěvek > |  | Jaké exotické ovoce do bytu?, 20.3.2010 U Frýdku Místku v Dobraticích žije pan Poloch, má vytápěný skleníček a co mne udivilo, je, že je soběstačný s ananasy.Má regály asi 60-65cm nad sebou a na nich asi 5litrové květináče a na poszim každý ananas dozrává o váze asi 2kg. Samozřejmě v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|