|
Příspěvky uživatele - 25.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Housenky v listech, 18.5.2011 Taky jsem to měl, použil jsem Decis Flow a OK. |  | Toptaste, 3.3.2011 Já jsem po různých pokusech s moderníma odrůdama švestek vysadil předloni léty osvědčené, nenáročné, úrodné a na slivovici ideální durancie, které v mém okolí (Slovácko) jsou rozšířené a bez problémů a hlavně nemají problém s šarkou a puchrovitostí... celý příspěvek > |  |
|  | Perenospora - 7. června, 16.6.2010 Zdravím,
jsem rád za zmínku o Mildicutu, ten mám také koupený, ale nejak jsem měl pořád strach ho za takových extrémních podmínek použít, ale dal jsem místo toho tankmix Veritu s Folpanem (ten spíš kvůli šedé hnilobě)+ Falcon na padlí. V době když... celý příspěvek > |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 21.5.2010 Pokud Vám můžu poradit, tak nepoužívejte přípravky tipu Dithane a Novozir (obsahují stejnou účinnou látku mancozeb) a na kadeřavost prakticky neúčinkují. Místo nich použijte raději při nalévání pupenů přípravek na bázi mědi (mě se osvědčil nejvíc... celý příspěvek > |  | Očkování a následná péče, 22.4.2010 Zdravím,
já jsem loni pokusně naočkoval 10 broskvoňových semenáčů a z toho se jeden neujal, dva nasadili místo vegetativních květní pupeny (tak su zvědavý co z toho bude) a 7 jich roste normálně. Očkoval jsem začátkem září a nechával jsem v očkách... celý příspěvek > |  | Kvas s durancii, 16.12.2009 Zdravím,
já jsem letos už durancie vypálil koncem listopadu, měl jsem je v hospodářské budově v bečkách, takže vcelku v chladnu. Měřil jsem letos poprvé cukroměrem obsah zbytkového cukru a měl jsem stejně jako vy 8. Než jsem vezl kvas do pálenice,... celý příspěvek > |  | Co s tzv. dekou, 24.11.2009 Zdravím, nevím jak ostatní, ale já pokud není vidět plíseň odebírám vždycky jenom tu zoxidovanou vrstvu, asi tak do 5 cm. Jirka |  |
 |
|
|
|