|
Příspěvky uživatele - 120.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 14.5.2008 Pan xxx.xxx.174.222 píše o špatných zkušenostech s HQ, ale trochu mě mate, když v jednom z předchozích příspěvků píše, že má traktor Honda?
Moje zkušenosti jsou tyto - mám HQ CTH 150 a určitě není dokonalý (ale na 5 000 m2 bych ho bral). Stroj jsem... celý příspěvek > |  | Skalka v korytku, 14.5.2008 Osázení koryt praktikuji takto :
Do koryta vyvrtám díry, s mírným sklonem, z nepohledové strany asi 5 cm nad vnitřním dnem koryta. Vrtám průměr 15 mm po 50 cm délky. Na dno dám hrubší drenáž a v horní vrstvě jemnější, do vrstvy asi 8 cm. Používám... celý příspěvek > |  |
|  | Jak poznám, že pršelo?, 9.5.2008 Není úplně jasné, co že to vlastně potřebujete… Zjistit jestli pršelo na vzdáleném místě, není až tak podstatné - jedná-li se o zalévání. Na to by bylo mnohem lepší zjistit půdní vlhkost v daném místě. Je to všechno o penězích , ale... celý příspěvek > |  | Kdy sázet jiřiny?, 30.3.2008 Jiřinky začátkem května, respektive v době kdy už je prohřátá půda. |  | Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 30.3.2008 Obecně v rámci ráruky zásadně nic neopravuji, když se některá firma nemá k opravě začnu trochu vyhrožovat, když to mepomůže tak píši maily na servisní středisko, pak na místní zastoupení, potom do managmentu výrobní firmy s kde si těžuji na místní... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 29.3.2008 Tak to už mi je asi jasný ten problém. CTH jsem kupoval v prodejním středisku HQ a šrouby mají normální metrické závity. Nějaké drobnější potíže jsou :
koš těsní perfektně, ale začala se stahovat těsnící guma – opraveno přinýtováním... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 26.3.2008 Hezké rýpnutí . Poměrně podrobně jsem si tyto stroje prohlédl a po technické stránce bude ještě chvíli trvat než Starjet dožene HQ. Ale napište jaké věci máte konkrétně na mysli, podiskutujeme, třeba to pomůže někomu při výběru… |  | Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 23.3.2008 Jsem zatím spokojeným majitelem CTH 150 XP (jednu sezónu). Mám zahradu cca 4000 m2 a k HQ mám spoustu příslušenství (radlici, válec, vozík, zařízení na sběr lití do vozíku, zařízení na provzdušnění trávníku). Veškeré terénní nerovnosti se snažím... celý příspěvek > |  | Zatravnění svahu zpevnění a sítě?, 19.2.2008 Hledejte geotextilie, nebo přírodní geotextilie,…
|  | Traktorova Kosacka na 60 arov, 15.2.2008 Mám rok Husqvarnu CTH 150 XP, zatím spokojenost, malá spotřeba (1,7l/h). Pravda že jsem ji koupil za dráž v autorizované prodejně (servisu) a tam to všechno sestavili, seřídili, promazali ložiska… Žádný problém nebyl, jedině s nesrovnalostí v... celý příspěvek > |  |
|  | Bruska na nože sekaček, 12.1.2008 Jsem opravdu nerad, že jste můj příspěvek takto pochopil, nebyl rozhodně myšlen nijak urážlivě a ani mě nenapadlo Vás nějak zesměšnit. A jestli to tak vyznělo, pak se Vám velice omlouvám. S tím že jsem nic nikdy nevytvořil jste se docela spletl,... celý příspěvek > |  | Bruska na nože sekaček, 12.1.2008 A my už jenom s napětím očekáváme, jestli nám sem dáte foto, případně odkaz na tech. dokumentaci této vyvažovačky... |  | Pluh k zahradnímu traktoru?, 4.12.2007 Na něco takového zahradní traktor není stavěný, ani bych to nezkoušel. Nejenom že má malou světlost, ale adheze kol u těchto traktorů je velice malá a i kdybyste dal jiná kola a traktor zatížil, tak bude prokluzovat řemen na pohonu, nebo se... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor s radlicí klouže. Co s tím?, 30.11.2007 Udělal jsem něco jako koš z profilu U a T. Do něj dávám dva plastové kanystry, které jsem naplnil jemnou kamennou drtí. Celková váha asi 60 kg. Ty kanystry nandávám před jízdou, pak je zase sundám. |  | Zahradní traktor s radlicí klouže. Co s tím?, 30.11.2007 Osobně jsem volil ty řetězy - pláště jsou mnohem dražší, za pár let zestárnou, jenom na sníh budou nevyužité…a navíc práce s přehazováním. A dodělal jsem zátěž na závěs koše. Řetězy jsou třeba na jubo.cz |  |
 |
|
|
|